C caglaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 56 1 86 İstanbul 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaya #1 bebeğimin kakasında ip şeklınde kırmızı bıseyler var..bu kanmı acaba.. daha oncede olmustu ..ama sunu galıba farkettım cıg dometes yedıgım zamanlarda oluyor..sadece emzırıyorum bebeğim 5 bucuk aylık.. alerjık bıseymı acaba.. aynı seyı yasayan anneler varmı?
bebeğimin kakasında ip şeklınde kırmızı bıseyler var..bu kanmı acaba.. daha oncede olmustu ..ama sunu galıba farkettım cıg dometes yedıgım zamanlarda oluyor..sadece emzırıyorum bebeğim 5 bucuk aylık.. alerjık bıseymı acaba.. aynı seyı yasayan anneler varmı?
T tullayy Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 61 1 86 44 Konya 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaya #2 ilk defa duydum geçmiş olsun ama ben çok pimpirikliyim hemen dr koşardım heralde
C caglaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 56 1 86 İstanbul 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaya #3 ben daha da pimpirikliyimdir ama anne olunca bıraz sakın olmak sart bence..yoksa cocuk buyutmek cook zorr ıs...ınt de arastırdım alerjık olabılır falan yazıo ...aynı seyı yasayan annelerden fıkır almak ıstedım
ben daha da pimpirikliyimdir ama anne olunca bıraz sakın olmak sart bence..yoksa cocuk buyutmek cook zorr ıs...ınt de arastırdım alerjık olabılır falan yazıo ...aynı seyı yasayan annelerden fıkır almak ıstedım
C caglaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 56 1 86 İstanbul 11 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi caglaya #4 ip şeklinde olanlar ıcın baskıdan dolayı olabileceği yazıo