HoSeFiN Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 52 0 86 Adıyaman 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi HoSeFiN #1 Daha once konu acıldıysa bulamadım.oglum 2 aylık ve kakasında beyazlıklar var beyaz taneler. nedenını bılen varmı?doktora goturmem gerekır mı? bugun cumartesı malum onun ıcın soruyorum.pazartesı gotururm ama acıl bır durum mudur acaba?
Daha once konu acıldıysa bulamadım.oglum 2 aylık ve kakasında beyazlıklar var beyaz taneler. nedenını bılen varmı?doktora goturmem gerekır mı? bugun cumartesı malum onun ıcın soruyorum.pazartesı gotururm ama acıl bır durum mudur acaba?
HoSeFiN Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 52 0 86 Adıyaman 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi HoSeFiN #2 arkadaslar uzun sure arama sonuclarımda buldum konuyu pardon.sut pıhtılasmasıymıs. konuyu sılecegım..
arkadaslar uzun sure arama sonuclarımda buldum konuyu pardon.sut pıhtılasmasıymıs. konuyu sılecegım..
yaylaguzeli Zeynep B. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2008 901 2 356 Norveç 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi HoSeFiN #3 canım emiyormu bebeğin??eğer emiyorsa normal o beyazlıklar süt kesiği ama mama veriyorsan bilmiyorum ondada olurmu
canım emiyormu bebeğin??eğer emiyorsa normal o beyazlıklar süt kesiği ama mama veriyorsan bilmiyorum ondada olurmu