Kaka

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
konu basligi komik olsada evet sorunumuz kaka :) 6gunluk bir kizim var can parem 6gunde sadece 2-3defa kakasini yapti ve daha hic yapmamis gazini cikariyo cok guzel ama kakasi yok napmam gerekiyo acaba ve ayrica kiloda vermis ebesi tartti falan kilo vermis dedi ama cok iyi emiyor hic bir sikintisi yok 2saatte bir guzel emiyo ama kaka yok yarin edin kizlar

2saatte bir emiyor ve 15-20dakika arasi suruyo her bur gogus emmesi
15 -20 dk yeterli bir süre ama anlam veremedim normalde dk ya bir kaka yapıyorlar ilk zamanlar. Benim ilk kızım 2,5 aylıkken kaka yapmayı bırakmıştı. 5 günde bi hafta bir yapmaya başladı katı değildi ama yapmıyordu. Araştırma hastanesinde aylarca tahlil yapıldı sonuç sütüm yağlı olduğu için tutuyormuş yapmıyormuş

Benim de bebegim ilk gunlerde gÜnde 3-4 defa yapıyordu cnm ama son 3 gundur bizdede kaka yapamama problemi var malesef
Dun yaptırdık poposunu kulak cubugyla zeytinyagla uyararark ama bugun yine kıvranıo yavrum..bacaklarını cekip cekip aglıo huzursuz uyumuyo
Gobegine masaj fln yaptım ,bagrsakları gurulduo,ara sıra gaz da cıkarıo ama kaka yok ...cıldırcam artık ,ikimizde aglıyoruz onunla

Canimmmm benim kiz yapti bugun cok guzel bir yontemle hemde :) annem dut kaynatiyor sutum oldun diye saf suya sadece kuru dut koyup kaynatiyoruz neyse onun suyunu iyice suzduk ve benegime 1yemek kasigi kadar verdik ve hemen yapti tavsiye rderim hic bir zararida olmaz emin ol

Kuru dut kaynatıp suyunu içiriosun..bebegine
Acaba onun etkisiyle mi kaka yaptı
Onu verdikten kaç saat snra yaptı cnm kakasını, ve senin bebiş kaç gundur yapmıodu?

Onu verdikten kaç saat snra yaptı cnm kakasını, ve senin bebiş kaç gundur yapmıodu?
Canim kesinlikle onun etkisiyle yapti 1-2saat sonra yapti hemde ne yapma brline falan bulasacak kadardi:) 1-2saat sonra yapti kakasini

Naptin canim verdinmi yaptimi bebegin benimki ogunden beridir duzenli yapiyor hatta bugun oyle bir yaptiki dus aldirmak zorunda kaldik

Canıım yapmadım dedigini ama artık denemem lazım, kuru dut dedigin taze mi? Nerden alabilirim ,aktardan mı ,kurutulmuş duttan mı bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…