Kaka yapacağını nasıl anlıyorsunuz ?

simitci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
15
0
86
İçel Mersin
Selam kızlar.
Bebeğinizin kakasının geldiğini nasıl anlıyorsunuz ?
Kakası olduğunda bunu ağlama haricinde nasıl belli ediyor ?
Bunu yaparken yüz hareketlerinde ve duruşunda bir değişme oluyor mu ?

benim kizim kaka yapacagi zaman kendisini cok zorluyor yuzu falan kizariyor o derece yani ondan sonra da yapmis oluyor zaten kakasini..

senin bebegin yapamiyor mu canim?

bazen hiç ıkınıp sıkınmadan tııııırrttt diye yapıveriyor ve yapıncada neşeleniyor :)))
bazende özellikle sabahları ilk kakasını yaparken çok zorlanıyor. suratı kızarıyor, çok sıkılıyor..

kakası gelirse yapar ben kokudan anlıyorum yaptığını :)) suratında filan bir değişim olmuyor ..

benimki yapmadan once ıh hıh diye baya ıkınıyo. sonra yuzu kızarıyo. pırrt diye yapıyo. bazen de yatağına bırakıyorum. ağlayıp ağlayıp susunca anlıyorum ki kaka yapmış. süt dökmüş kedi gibi yuzume bakıyo.

Bazen yaptıktan sonra kokusundan anlıyorum bazende ıhh ıh diye ses çıkarmaya başlıyor tamam diyorum kaka yapmaya başladı ama çok tatlıı oluyo teyzeleriii yüzünü buruşturuyo falan gülesim geliyoo

Bazen kokudan, bazen tıslamasından, bazen yüzünden anlıyorum. Bazende hiçbir belirti olmadan yapmış oluyor, tesadüfen bakınca görüyorum:)

genelde emerken yada hemen emmeden sonra yapıyor.yüzünden de anlıyorum sessizleşmesindende.ama geceleri çok ıkınıyor sesler çıkıyor o zaman da anlıyorumki kakasını yapıcak.

:) çok tatlılar ya. Bizimki de kızarıyor iyice.
Çıldırıyor yapamadığı zaman.Deniyor olmuyor.
Yaptığında da yelkenleri suya indiriyor :)

ıkınıyor ve yüzü kızarıyor o zaman anlıyorum kaka yaptığını
ıkınırken yüzü birden kıpkırmızı oluyor ve benim çok hoşuma gidiyor o halini görmek kakasını yaparke neşelide oluyor.
bittiğini de ağlamasından anlıyorum bitince hemen ağlıyor.
bazende tırtlarken yapıyor ıkınmadan onuda kokusundan anlıyorum

ay benimkide aynı çok ıkınıyor yüzü kızarıyor gülsemmi :) ağlasammı
çok komik ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…