Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar. Bebeğinizin kakasının geldiğini nasıl anlıyorsunuz ? Kakası olduğunda bunu ağlama haricinde nasıl belli ediyor ? Bunu yaparken yüz hareketlerinde ve duruşunda bir değişme oluyor mu ?
bazen hiç ıkınıp sıkınmadan tııııırrttt diye yapıveriyor ve yapıncada neşeleniyor :))) bazende özellikle sabahları ilk kakasını yaparken çok zorlanıyor. suratı kızarıyor, çok sıkılıyor..
benimki yapmadan once ıh hıh diye baya ıkınıyo. sonra yuzu kızarıyo. pırrt diye yapıyo. bazen de yatağına bırakıyorum. ağlayıp ağlayıp susunca anlıyorum ki kaka yapmış. süt dökmüş kedi gibi yuzume bakıyo.
Bazen yaptıktan sonra kokusundan anlıyorum bazende ıhh ıh diye ses çıkarmaya başlıyor tamam diyorum kaka yapmaya başladı ama çok tatlıı oluyo teyzeleriii yüzünü buruşturuyo falan gülesim geliyoo
genelde emerken yada hemen emmeden sonra yapıyor.yüzünden de anlıyorum sessizleşmesindende.ama geceleri çok ıkınıyor sesler çıkıyor o zaman da anlıyorumki kakasını yapıcak.
ıkınıyor ve yüzü kızarıyor o zaman anlıyorum kaka yaptığını ıkınırken yüzü birden kıpkırmızı oluyor ve benim çok hoşuma gidiyor o halini görmek kakasını yaparke neşelide oluyor. bittiğini de ağlamasından anlıyorum bitince hemen ağlıyor. bazende tırtlarken yapıyor ıkınmadan onuda kokusundan anlıyorum