Bebeğim dolu dolu 4 aylık 5'inden gün aldı yaklaşık 1-1.5 aydır kaka problemimiz var kendi kendine yapamıyor ne yazık ki doktorumuz 7 güne kadar normal dedi ama çocuğumu zorluyor gaz çıkartmasında hiç sıkıntı yok maşallah ama kakayı zor yapıyoruz anne sütü ile besleniyor onun dışında rahat yapabilsin diye zinco, sap simplex, fitil, zeytin yağı, şekersiz kayısı hoşafı, ıhlamur son olarakta debridat kullanıyorum 1 haftalık salı doktora gidicez bu debridat ile yaptı aslınsa pazartesi başladım salı yaptı çarşamba yaptı şimdi yine yok ne yapıcam bilemedim çok yorum okudum düzelir diyor anneler aynı dertten çare arayan arkadaşlara ama bilemedim biz mi acele ediyoruz aslında denenebilcek herşeyi denedim daha çok doğal yolla çözmeye çalıştım 2 tane ilaç kullandum biri damla diğeri şurup yavrum normale dönerde inşalllah daha fazla ilaç vermek zorunda kalmam rahatlasın diye herşeyi yapıyprum napayımm belki bi kaç deneyimli anne yada tamda şuan bu durum içerisinde olan anneler bi kaç bişey yazarda içim rahatlar
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kaka sorunu !!
- Konu Sahibi Tubayoruk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek kabız bebek kaka için tuvalet eğitimi