Merhaba;
Görüntüleyen var demekki birçok kişide bu sorun var ben diğerleri gibi olmak istemedim sorunu yaz ama çözüm bulunca unut gitsin hayır.
Şimdi oğlum son yine 3 gün tutunca ben 3.fitil taktım onda bile tutmaya çalıştı en son başaramadı rahatladı ama bu çözüm değildi onu benim rahatlamam çözüm değildir bir çok isteyi bir çok forumu okudum ama herkes sorun yazmış kimsede çözüm yok malesef yazan çözünce unutmuş.Birçok pedegog sitelerinde oyun grubu duydum bende oyun grubu olayını inceledim ve kendimce denemek istedim.Çünkü oğlum ciddi derece kaka tutuyor yapmamak için direniyor artık genel cerrahtan randevu almayı düşündüm ki bu da zor muyanesi ürkütücü hepten çocuğu kaybetmek var.
Aldım oyuncaklarını oğlumu oynuyoruz bir yandan oynarken wcye kaka yaptırıyoruz arabalara bile derken arada sormaya başladım bak arabalara kaka yaptırıyoruz işte araba kaka yaparmı gülmeler hayvanlara geliyoruz sordum sen neden yapmıyorsun peki dedim klozetten yılan çıkarsa popomu ısırırsa dedi ben yine oynarken ama olmazki öyle birşey diye devam ettim peki sana lazımlık alsak (normalde hiç lazımlık kullanmadık alıştırırken bile
aaa dedi olurmu olur tabi dedim götürdüm kendi seçti.
Ertesi gün 2.gün akşam oturalımmı dedim isteksiz ve ürkekti ama ağlamaklı değil oturduk 10-15 dk oturunca kaka geldi dedi heyecanla ben normal davrandım aman sende sal gitsin dedim bu arada tablette çizgi film var karakteri gösterdim bak napıyor olağan yaptı kakasını ne ağlama ne çırpnnma ne bağırma ne acıma şaşkın ca neredeyse ağlıycaktım kaka göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.
Ve çözdük olayı 15 gün önce görümceme oturmaya gitmiştik yeğenimiz 3 yaşında lazımlık kullanıyor sanırım onu gördü lazımlığa özendi ve bize bu işkenceleri yaptı o günden beri kakamız geldimi oturup lazımlığa yapıyoruz bizde geçti bu ürkütücü durum inşallah diğer annelere ve çozuklara bir yol gösterici olur.
Oyun çok işe yarıyor oyun anında sorgulayın neden korktuğunu ve tabletten vs çizgi film açıp oturtun lazımlığa dalsın dikkati dağılsın.olmadı getirin içeri tv karşısına evet iyi bir şey değil ama o korkuyu yensin sonra yine adım adım geçersiniz eski düzene .
Sevgiler sorunsuz günler