Bizdede olmustu. Ilk aylar hergun 5 kere yapardi sonra hafta hafta gunde 3 e sonra gunde 2 ye sonra gunde 1 dustu sonra 2 gunde bir derken en son haftada 1 yapmaya basladi. Benim yardimimla oda. Artik haftada 1 yapamayinca fitil yada lavman kullaniyorduk. Sonra alerji mamasina basladik sut alerjisi diyeti ise yarayinca. Zamanla 1 yasina kadar 3 gunde 1, 2 gunde 1 derken 12 ayliktan beri gunde 1 kere duzenli yapmaya basladi tekrar. O surec zordu ama bazi bebekler boyle. Makat catlagi oldu kan ve mukusta gorduk bir donem. Alfenix probiyotik damla ve alerji mamasi ve sut diyeti kurtaricimiz oldu diyebilirim. Bi alerji uzmanina danisin derim yardimci olmazlarsa kendiniz sut urunleri diyeti deneyin. Bizim cocuk doktorumuz bagirsak tepkili alerji testte cikmaz diyet yapacaksin demisti. Once muz ve pekmezle haftalarca yasadim onlara alerjisi olmadigindan emin oldugum icin.. sonra 3 haftadan sonra teker teker ekledim 1 er hafta ta ki sut ve yumurta yedigimde bebegim yine kivranmaya baslayinca anladik yani Diyetle cozmustuk neye alerjisi oldugunu. Doktorunuz yonlendirmiyorsa kotulesmeden iyi bir doktor bulup danismanizi tavsiye ederim.