kaka lekesi

sgselçuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
390
0
96
İstanbul
kızlar bebeğimin bezinden kakası taşıyo.kıyafetlerindeki kaka lekesini çıkaramıyorum.hacı şakirin toz deterjanını kullanıyorum.lekelerde kosla oksi döküyorum ama çıkmıyo.siz de de böyle sorun varmı ne kullanıyorsunuz

bizde de oluo bazen ben baştan çok sıcak suda bekletiorum sonra makinesinde dalinin deterjanı ile yıkıorum genelde çıkıo çıkmazsa en son çare kosla döküorum ...

canım bende önce sıcak suyla elimde yıkıyorum daha sonra makinaya atıyorum send eöle yap yoksa çıkmıyor

bende hep makinada yıkıyorum.yıkamadan önce akıtıp koslada bekletiyorum yinede çıkmıyo.penyesindemidir nedir çözemedim

bezinden kaynaklanmasın kakasının dışarıya kadar taşması. ben hiç böle bi sorun yaşamadım ki kakasını da yaptı mı iyi yapar yani:)))

bezden kaynaklanıyor olabilir ben primanın 3 numarasını kullanırken çıkıyodu kakası sonra 4 deneyeyim dedim çıkmaz oldu çok şükür.yan bantları esnek olduğu için 4 numaranın iyice sarıyo ve çıkmıyo.daha önceleri kaka lekesini çıkarmak için ilk önce benim beyazlarla birlikte yıkıyordum sonra dalin deterjanıyla yıkıyordum ve kaka lekesinden kurtuluyordum.

zaten bizim leke sorunumuz bezden kaynaklanıyor.3 numara bez kullanıyorum hemen hemen hepsini denedim hepside çıkarıyo.4 numarada bizim için çok büyük 3 bile tam olmuyo zaten
artık beyaz penyelere çamaşır suyu kullancam mecburen

Aynen bende çıkaramıyorum malesef. Önce leke çıkarıcı sıkıp sonra makineye atıp dalinin deterjanıyla yıkıyorum ama çıkmıyor nasıl kakaysa anlamadım :))

ben 12 saatten fazla bekletiorum coslada..sonra makinede hacı şakir toz deterjanı kullanıyorum...çıkıyorrr..uzun süre bekletirseniz cosla etkisini gösteriyor..

Kızlar bendede aynı sorun var ben elimde sıcak suda akıtıktan sonra beyaz kalıp sabunla yıkıyorum eser kalmıyor lekeden ve sonra makinaya atıyorum pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim hacı şakir kalıp sabun sıcak suyla eser bırakmıyor..

bende önce elimde yıkıyorum sonra makinaya atıyorum çıkmıyor ama güneşe serince kendiliğinden kayboluyor leke hiç çamaşır suyuyla falan uğraşmıyorum :lepi:

kızlar çamaşır suyu çok sakıncalıymış.bende doğduğundan bu yana 2 defa çıktı hemen durulayıp dalinin bebekler için olan sıvı deterjanından kullanıyorm onunlada eldeçitileyip mak.atıyorm.başka deterjan hiç kullanmadım hemde mis gibi kokuyo haftalar sonra bile yumuşatıcısıda var bebeklere özel oda almayı düşünenlere önerim foryuda ucuz diger marketlerde 2 katı satılıyo bende geçen gördüm

Dalin in çamaşır deterjanı o kadar güçlü bir deterjan değil arkadaşlar o yüzden çıkmıyordur.Ben banyo yaptırırken fileye kakasını yaptı ve sadece sabun geçirdi lekeyi.Heşeyden önce sabunla yıkayın sonra makineye atın.

bende önce elimde yıkıyorum sonra makinaya atıyorum çıkmıyor ama güneşe serince kendiliğinden kayboluyor leke hiç çamaşır suyuyla falan uğraşmıyorum :lepi:

annem demişti, kaka lekesi güneş görmezse çıkmaz diye..önce suyla yıkayıp güneşte bırakcakmışız. gerçi ben omobaby ile makinede yıkıyorum, çıkıyor

bezden kaynaklanıyor olabilir ben primanın 3 numarasını kullanırken çıkıyodu kakası sonra 4 deneyeyim dedim çıkmaz oldu çok şükür.yan bantları esnek olduğu için 4 numaranın iyice sarıyo ve çıkmıyo.daha önceleri kaka lekesini çıkarmak için ilk önce benim beyazlarla birlikte yıkıyordum sonra dalin deterjanıyla yıkıyordum ve kaka lekesinden kurtuluyordum.

evet kesinlikle eger bez kucuk geliyosa kakasi disari daha kolay cikiyo. bende pampers kullaniyorum.yani primanin yurt disindaki adi:) 3midi kullaniyodum 4u deneyince baktim hic cikmiyo.hem cocugum daha rahat.bez kucuk olunca bacaklarinda iz oluyodu yavrumun:emir_bebek:

arkadaşalr makinaya atmadan önce elinizde sbunla yıkamayı denediniz mi?ben önce elimde sabunla soğuk suda çitiliyorum sonra mainaya atıyorum..hacı şakirin granül sabunu ve bingo soft kullanıyorum...40 derecede yıkıyorum..makinanın extra durulama düğmesien basıyorum birde...kozla başta kullandım sanki kokusu çıkmyor gibi bebğimin enine zarar verirs diye korkuyorum...benimkiler çıkıyor önce elde sabunladığım için..deneyin isterseniz...

Benimde çok sık başıma geliyor bu kaka durumu.Ben hemen ılık su ve omo baby ile elde yıkayıp makinaya atıyorum hiç leke kalmıyor.Ayrıca sabunla elde yıkayıp sonra makinada yıkayıncada leke kalmıyor.Kakayı kurutmamak gerekiyor aslında olay sadece bu sanırım...

bende de hep bu sorunuprimada yaşardım huggiese geçtim biraz sert gibi ama arkasındada lastik var ne kadar yapsada çıkmıyor

Back