Merhaba anneler. 1 hafta oldu tuvalet eğitimimiz. Çişi 2. gün öğrendi bir daha kaçırmadı çok şükür. Sormak istediğim şu; Kimisi bezi bir kere çıkarttın mı bir daha hiç bağlamayacaksın diyor. Kimisi de buna doktorumuz da dahil tuvalet çocuğun yöneteceği bir süreç, öyle bir şey yok, bezi rahat edeceği şekilde kullanabilirsin bu süreçte diyor. Ben şimdilik geceleri bez bağlıyorum. Yalnızca 2 gece çiş yapmıştı, sabaha karşı 5 gibi çişim geldi diye kalkıyor. Lazımlıkta çişini yapıyor, bezi çıkar külot giyicem diyor. Süreç başarılı gibi geldiği için önümüzdeki günlerde gece de bez bağlamamaya başlayacağım. Kaslar tutmaya alışıyor sanırım uykuda bile.
Bizim asıl sorunumuz kaka. kaka gelince ne yapacağını şaşırıyor, ağlıyor, krem sür diyor. buna rağmen ilk 4 gün lazımlığa yapmıştı. iş dolayısıyla kv'ye bıraktım 5. gün kaka yapmadı. 6. gün küloduna yapmış. akşam ben geldiğimde de banyoda ayakta olduğu yere yaptı. kötüye gidiyor sanki kaka süreci :
( kakayı görmesin diyorlar kimisi ama bu mümkün değil ki daha yaparken eğiyo kafasını bakıyo. başlıyo bi bağırmalar ayağa kalkmalar at bunu falan demeler değişik haller. bazen sifonu çekince by by diyip normale dönüyo. kaka yapmıcam çiş yapıcam anne diyo. endişeliyim biraz??? Bu süreçten geçen varsa nasıl atlatabiliriz bilgi verirse sevinirim.
Bizim asıl sorunumuz kaka. kaka gelince ne yapacağını şaşırıyor, ağlıyor, krem sür diyor. buna rağmen ilk 4 gün lazımlığa yapmıştı. iş dolayısıyla kv'ye bıraktım 5. gün kaka yapmadı. 6. gün küloduna yapmış. akşam ben geldiğimde de banyoda ayakta olduğu yere yaptı. kötüye gidiyor sanki kaka süreci :