Oğlum 3 yas 3 aylık 2 aydır bezi çıkardık başta iyiydi sonra çok üstüne gidince gerilemeye başladı kakasınıda parça parça altına yapıo istemio temizletmek bile baslarda 1 2 defa yaptı çok sancılı geçio oyun terapisine götürdüm 1 seans çünkü çok sorunlu rahat diil çok hırpaladım zamanında bide kaka kaçırma yasıyan var mı 9 10 yasına kadar sürebilios psikolojim bozuldu oyun terapisi işe yarıyor mu
çok üstüne gidince, hırpalayınca bu sözleri duyup sonra oyun terapisi değil aranızdaki bağı guclendrmenz lazım. Bizim kurumda oyun terapisi yapan psklg neler yaptgni blyrdm ve asla sizin çözümünüz bu değil. Wc eğitimnde sabir ve oyun yoksa travma yasayblyr çocuklar.
Her yolu denedim olmuyor gayet rahat bırakıyorum artık konuyu bile açmıyorum çişini sormuyorum ama kaka yapınca mecbur temizlenem gerekiyor kokuo sonucta onu değiştirmemi bile istemio bazen iyice kötüye gidiyor o yüzden arkadaslarımda sormasam yapmıo dio ama götürünce yapıo hatta hadi çabuk çişini yap die bağırıoar çocuk gidip yapıo ama bizimki öyle diil yani rahat diil terapiyi neden önemsemiorsunuz
Her yolu denedim olmuyor gayet rahat bırakıyorum artık konuyu bile açmıyorum çişini sormuyorum ama kaka yapınca mecbur temizlenem gerekiyor kokuo sonucta onu değiştirmemi bile istemio bazen iyice kötüye gidiyor o yüzden arkadaslarımda sormasam yapmıo dio ama götürünce yapıo hatta hadi çabuk çişini yap die bağırıoar çocuk gidip yapıo ama bizimki öyle diil yani rahat diil terapiyi neden önemsemiorsunuz
Önemsemiyor değilim ama sizin sorununuz aranızdaki bağda. Arkdsm söyle yaptı ile inanın olmyr bu işler sizin evladnz tek biricik. Yapacağınz şey basit şarkılı oyunlu ve istikrarlı ilerlemek işin içine babayı da katmak. Bu konu basit gibi durur ama çok etkiler.
Önemsemiyor değilim ama sizin sorununuz aranızdaki bağda. Arkdsm söyle yaptı ile inanın olmyr bu işler sizin evladnz tek biricik. Yapacağınz şey basit şarkılı oyunlu ve istikrarlı ilerlemek işin içine babayı da katmak. Bu konu basit gibi durur ama çok etkiler.