- Konu Sahibi rachelgreen
Merhaba oğlum 2 yaşına yeni girdi.birkaç aydır tuvelet olayını biraz biraz farkediyordu bezi istemiyordu.birkaç haftadır da cisi geldiğinde soyluyor ve oturaga yapıyor ancak ayakta yapıyor oturmak istemiyor hem oturaga hem klozet adaptörü ne otutturamiyorum.yaotigi zaman alkislayip kendide alkışlıyor ve tuvalete dokuyoruz.cisini kontrol edebiliyor uyuyrkende hiçbir kaçırma olmuyor cisi geldiğinde uyanıyor gecede yapıyoruz .ama en büyük problem kaka.onuda geldiğinde soyluyor ama oturup yapmayı bilmediği yani korktuğu için yapamıyor yani ya altına yapıyor agayarak yada bez takıyorum aglasada ona yapıyor mecburen.artik yaparken tamamen farkettigi için düştü diye ağlıyor genel olarak düşen şeylere ağlıyor zaten herhangi bir oyuncak düşse dü diyip kızıyor. kakasindan korkuyor bezine yada yere yapsada yine alıp tuvalete atıyorum oraya yapılması gerektiğini iyice anlasın diye su falan dokturuyorum.ama nasıl cozucem bunu bilemiyorum sizlerden fikir istiyorum böyle birşey yaşayanlar illaki vardır nasıl korkusunu yenebilir ve oturarak yapmaya alistirabilirim.yardimci olursanız çok sevinirim