- Konu Sahibi tugbagokhan
Damadın kahvesini kahveleri dağıtırken nasıl ayırt edebiliriz acaba ya da en son damada özel olarak mı sunmalıyız kahveyi nasıl yapsam acaba karar veremedim bir türlü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha dün atlattım:) taze taze söylüyorum , ayrı bi tepsi de verdim tuzlu karabiberli kahvesini :) bi güzel içti benim canım :)))
canım bnm de haftaya da... hiç yüzü falan buruşuyo mu? ne bileyim annesi falan dönüp bakıyo mu içerken? ben anne olsam bakarım da yani kıyamam manasında...[/QUOTE
buruşsa da yapçak bişi yok biliyodu o da bunu :) içti sadece dibindeki telveden biraz daha fazlası kaldı. o da annem demiş bırak artık içme dibini diye, ona da gün doğdu tabi annen dedi dinlemesemiydim sözünü diyo eşek sıpası
bence kız istemeye tadını veren bir olay bu, tabi ki gastridi falan varsa demiyorum bir şey ama sağlamsa, o kadarcık kahveden tuzdan kimseye bişey olmamış şimdiye kadar kızlar, acımayın bu kadar )
canım bnm de haftaya da... hiç yüzü falan buruşuyo mu? ne bileyim annesi falan dönüp bakıyo mu içerken? ben anne olsam bakarım da yani kıyamam manasında...[/QUOTE
buruşsa da yapçak bişi yok biliyodu o da bunu :) içti sadece dibindeki telveden biraz daha fazlası kaldı. o da annem demiş bırak artık içme dibini diye, ona da gün doğdu tabi annen dedi dinlemesemiydim sözünü diyo eşek sıpası
bence kız istemeye tadını veren bir olay bu, tabi ki gastridi falan varsa demiyorum bir şey ama sağlamsa, o kadarcık kahveden tuzdan kimseye bişey olmamış şimdiye kadar kızlar, acımayın bu kadar )
evet acımak yok bugün içecek kahvesini bakalım :) cevap için teşekkürler
evet acımak yok bugün içecek kahvesini bakalım :) cevap için teşekkürler
acımayınnnn tek yapabiliceğiniz o zatenn sonrasında.... biliosunuz
cnmcım ne yaptın kahveyi hiç sormadık ama
canım kahveye tuzun yanı sıra bol miktarda pul biber de koydum =) ilk yudumu aldığında yüzü kıpkırmızı kesildi gözleri kızardı sonrasında su istedi, suyla içti =) bir ara babamla gözgöze geldiler babam az daha kahkaha atacaktı herkes acıdı
ay yazık değilmi pulbiberr naptın öle ya