• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kahveyi ne yapmalı

tugbagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
76
0
6
Ankara
Damadın kahvesini kahveleri dağıtırken nasıl ayırt edebiliriz acaba ya da en son damada özel olarak mı sunmalıyız kahveyi nasıl yapsam acaba karar veremedim bir türlü :9:

fincan kulbuna kurdela ya da küçük bir ip bağlayabilirsiniz. ekstra uğraşmak zorunda kalmazsınız böylece:34:

ben daha dün atlattım:) taze taze söylüyorum , ayrı bi tepsi de verdim tuzlu karabiberli kahvesini :) bi güzel içti benim canım :)))

canım bnm de haftaya da... hiç yüzü falan buruşuyo mu? ne bileyim annesi falan dönüp bakıyo mu içerken? ben anne olsam bakarım da yani kıyamam manasında...

50 ml kahve fincanının içine onca tuzu biberi atıncca sevdiceğinizin midesi ağrımayacak mı gece sonunda reflüsü azmayacak mı gastriti devşirmeyecek mi?? Müstakbel kaynana zaten gıcık kAPMAya yer arıyor oğlumu ilk geceden hasta etti demeyecek mi?:50:GEce sonunda üzülen bizler olacağız hanımlar yapmayın etmeyin yazıktır.:50:

Bende ayrı götürmüştüm kahvesini suda vermemiştim arkadaşlarda tuzu sağlam basmışlar annem kaldr artık diye acımıştı damadına :9:

canım bnm de haftaya da... hiç yüzü falan buruşuyo mu? ne bileyim annesi falan dönüp bakıyo mu içerken? ben anne olsam bakarım da yani kıyamam manasında...[/QUOTE

buruşsa da yapçak bişi yok biliyodu o da bunu :) içti sadece dibindeki telveden biraz daha fazlası kaldı. o da annem demiş bırak artık içme dibini diye, ona da gün doğdu tabi annen dedi dinlemesemiydim sözünü diyo eşek sıpası :D
bence kız istemeye tadını veren bir olay bu, tabi ki gastridi falan varsa demiyorum bir şey ama sağlamsa, o kadarcık kahveden tuzdan kimseye bişey olmamış şimdiye kadar kızlar, acımayın bu kadar ;))

canım bnm de haftaya da... hiç yüzü falan buruşuyo mu? ne bileyim annesi falan dönüp bakıyo mu içerken? ben anne olsam bakarım da yani kıyamam manasında...[/QUOTE

buruşsa da yapçak bişi yok biliyodu o da bunu :) içti sadece dibindeki telveden biraz daha fazlası kaldı. o da annem demiş bırak artık içme dibini diye, ona da gün doğdu tabi annen dedi dinlemesemiydim sözünü diyo eşek sıpası :D
bence kız istemeye tadını veren bir olay bu, tabi ki gastridi falan varsa demiyorum bir şey ama sağlamsa, o kadarcık kahveden tuzdan kimseye bişey olmamış şimdiye kadar kızlar, acımayın bu kadar ;))

evet acımak yok :D bugün içecek kahvesini bakalım :) cevap için teşekkürler

cnmcım ne yaptın kahveyi hiç sormadık ama:1::1:

Son düzenleme:
cnmcım ne yaptın kahveyi hiç sormadık ama:1::1:

canım kahveye tuzun yanı sıra bol miktarda pul biber de koydum =) ilk yudumu aldığında yüzü kıpkırmızı kesildi gözleri kızardı :D sonrasında su istedi, suyla içti =) bir ara babamla gözgöze geldiler babam az daha kahkaha atacaktı herkes acıdı :D

canım kahveye tuzun yanı sıra bol miktarda pul biber de koydum =) ilk yudumu aldığında yüzü kıpkırmızı kesildi gözleri kızardı :D sonrasında su istedi, suyla içti =) bir ara babamla gözgöze geldiler babam az daha kahkaha atacaktı herkes acıdı :D

ay yazık değilmi pulbiberr naptın öle ya

Son düzenleme:
kızlar kahve yanında su verdiniz mi? ben karar veremedim. su bardağı çok kaba geliyor bana su vereceksek küçük kahve bardaklarından almayı düşündüm. ama sonra ne yapacağız 30- 40 tane kahve bardağını? :26: zaten kalabalık olacağız o kadar kişiye kahve fincanını nasıl yetiştireceğimiz hakkında bile fikrim yok :9:

Back