Kahverengi sumuksu leke

Cikilop1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
2.262
2.639
83
Kizlar merhaba araniza yeni katildim ama uzun zamandir takip ediyorum nisan 14den beri evliyim evlenir evlenmez hamile kaldim ama gelin gorun ki malesef kalbi ve gelisimi duedugu icin kurtaj oldum iki ay sokulemedim daha sonrasinda tarlusal ile sökuldum adet dongüm 30 iken 40 cikti ve hala hamile kalamadim haziranda oldum kürtaji neyse sorum su reglimi aralik 14 de oldum ve yumurtlama gununu filan takip etmedim ve ilski yasadiktan sonra baktimki kahverengi yapiskan ufacik bi leke bunudaha sonra camasirimda da gordum ve 1 hafta gecmeden yine ilski sonrasi ayni sey geldi sonra takvimime baktigimda megerse 30 aralik benim yumurtlama gunummus ve 40 gunluk dongum ywniden 30a dusmus benim gibi bu leketi gorupte hamile kalan var mi ve ben ilk hamileligimde hep adet olucakmis gibi oldugum icin hamile olsugumu anlamamistim ve eger yine 30 gunluk dongudwn hesaplarsam 8 gun var reglime uzun oldu biliyorum ama cevaplarasaniz sevinirim

Canim hamilelik belirtileri topigine yazdim... burayi simdi gordum

Canim hamilelik belirtileri topigine yazdim... burayi simdi gordum
Kuzum yeni gordum yazdigini pek umitlenmek istemiyorum ama birde iki kere gelmesi kafami bya karistirdi onceden de dedigim gibi ip gibi uzayan ama seffaf olani gelirdi yani bu ay

Kuzum yeni gordum yazdigini pek umitlenmek istemiyorum ama birde iki kere gelmesi kafami bya karistirdi onceden de dedigim gibi ip gibi uzayan ama seffaf olani gelirdi yani bu ay
Hakkinda hayirlisi olsun canim benim

A

AMin kuzum hepimizin ins ama ne diyorsun sence ?
Yerlesme olabilir... cok umitlenme ve zamana birak canim strese girmemeni tavsiye ederim. %50 ihtimal.. ne desem yersiz olur... bata 2 3 gun kala idrar testi yaparsin

Kuzum benim idrarda bile cok gec cikiyor ilk gebeligim de de oyle olmustu kanda cikmasina ragmen idrarda cikmamisti ama insallah rabbim gonlumuze gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…