- Konu Sahibi dukanyapanvegan
-
yani kızlar bişey sorduk hiç mi yok yaptıran lazer ya da peeling
Canım lazer yaptıranlardan çoğu hiç memmun değil ve maliyeti fazla ama yaptıranların çok az kısmıda çok memmun..Durumun varsa iyice araştırıp bi dermatoloğa görün o seni yönlendirir..
dermatologa gittim hiç gerek yok peelinge bile dedi ama benim çiller var da naparsam yapayım geçmez çiller sanırım teşekkürler:)
Çiller tekrarlıyor diye biliyorum.Ama azaltabilirsinz güneş kremi sürmeden asla çıkmayın.Hem abartı değilse bence çilli olmak çok tatlı keşke bendede olsaydı birazcık :)
ben expigmentii 3 gündür kullanıyorum lekelrın ustne nokta seklınde bıraktım 3 4 saat durdu yıkadım yuzumu hala kızarıklıklar duruyo madacassol zeytınyagı surdum hala gecmedı ne yapmalıyım acaba kalıcı değildr umarım
Zelisnur 3 gundr gectgi yok bu izlerin nokta nokta yanik gbi kldi cook üzülüyorum ya nerden srmstum sunu offfff
expigment ve acnelyse ile leke gitti ama sadece tek sorunum yüzümdeki tüyleri alınca hemen sivilceler çıkıyor kıl köklerinin olduğu yerde ve yüzümde çok sivilce çıkıyor tüy aldıktan sonra napmalıyımYuzun duzeldi mi naptin ?
Zelisnur 3 gundr gectgi yok bu izlerin nokta nokta yanik gbi kldi cook üzülüyorum ya nerden srmstum sunu offfff
merhaba cildinizde yanık gibi kaldı dediğiniz kısımlar düzeldimi? düzeldiyse nasıl düzeldi bilgi verebilirmisiniz?
Yuzun duzeldi mi naptin ?
evet duzeldi canm hemn panık yapıyo ınsan ama cok sukur
evet canım düzeldi şükür ayy kaus gibiydi resmen :2: madecassol ve bepantol kullandım bol bol eser kalmadı sanırım cok surmusum bıdaha yuzume denemek ıcın buyuk cesaret toplamam lazım kı sanmıyorumsenin yüzünde de mi oldu ???
benim yüzümde ve kolumda oluştu bol bol bepanten medacasol denedim ama olmadı
Nekdr zmndr var peki cnm çok mu srmstun.kremleri nekdr sure surdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?