Sivilceli Ciltler kahverengi sivilce lekelerim..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magiccball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
43
5
28
Ankara
Arkadaslar artik kafayi yemek uzereyim. Bu sivilcelerle bir turlu basa cikamiyorum. Locoid expigment acnelyse uclusunu kullaniyorum sivilce izlerim icin. Bana misin demiyor gecmiyor hatta yetmezmis gibi yeni sivilcelerde yeni izler meydana geliyor. Artik suratimi gercekten kesip atacagim o kadar ugrastim ki.. Ve kullanabilecegim en etkili kremlerdi bunlar. Kafayi yemek uzereyim asiri moralim bozuk. Universite ogrencisiyim okula bile gitmek istemiyorum. Bi yolunu bilen varsa allah icin paylassin artik..

Viacure anti acne sprey isimli ürün oldukça etkili ,denemeni tavsiye ederim kendi çocuğumda etkisini gördükten sonra herkese tavsiye edebilirim.Her yerde bulunmuyor kargo ile gönderiyorlar,istersen telefon numaralarını bulabilirim.

Arkadaslar artik kafayi yemek uzereyim. Bu sivilcelerle bir turlu basa cikamiyorum. Locoid expigment acnelyse uclusunu kullaniyorum sivilce izlerim icin. Bana misin demiyor gecmiyor hatta yetmezmis gibi yeni sivilcelerde yeni izler meydana geliyor. Artik suratimi gercekten kesip atacagim o kadar ugrastim ki.. Ve kullanabilecegim en etkili kremlerdi bunlar. Kafayi yemek uzereyim asiri moralim bozuk. Universite ogrencisiyim okula bile gitmek istemiyorum. Bi yolunu bilen varsa allah icin paylassin artik..
Benimde ayni sekilde yama gibi duruyor izler.Sivilceler gectide o izler kotu,zamanla gecer dedim gececek gibi gorunmuyor pek.LR'in bir urunu var msm jel..kullananlar baya memnun cillerde falan renk acmasi soz konusu.Bu kremi arastirabilirsin yaninda ek olarak peeling vs.de kullanmak gerekiyor sanirim..Gecmezse bende denemeyi dusunuyorum

canım kahverengi sivilce lekeleri kendi kendine geciyo bende 2-3 ayda bekle bi belki gecer benimde kırmızılar gecmez hic sinir oluyorum bende okula gitmek istemiyorum:(

Canım evde TCA peeling uygulaması yaparak lekelerinden kurtulabilirsin. TCA'nın sivilce lekelerinde çok iyi etkisi vardır. Konuyla ilgili çokça yorum, yazı ve video bulabilirsin. Sadece sivilce lekelerine uygula ve vitaminlerle destek al. Bence iyi sonuçlar alacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sivilcelerimi değil ama sivilce izlerimi geçirmeye başladım. Çıkan sivilceler zamanla sönse bile yanağımdaki kırmızı izler hiç geçmiyordu. Evde kendi yetiştirdiğim aloe vera bitkisinin yapraklarının içindeki jeli tüm yüzüme gece kremi olarak 4 gündür kullanıyorum ve %50 azalma oldu diyebilirim. Baştan söyleyim, olan sivilcelerimi indirmedi ama yüzümdeki sivilcenin çevresindeki kızarıklık dahil, tüm rengi komple düzeltiyor. Ayrıca cildin nem ihtiyacını da karşılıyor. Sabırla kullanmaya devam etmek istiyorum. Yalnız bu jeli kullanmanın bir püf noktası var. Yüzünüze sürdüğünüz zaman, yüzünüz güneşle temas etmeyecek. Reaksiyona giriyormuş ve tahriş edermiş; o yüzden gece kremi olarak kullanın, sabah yüzünüzü yıkayın.

sivilce lekelerine krem,yağ falan iyi gelmez. En etkili yöntem Tca peeling. Evde kendin uygulayabilirsin. 2 kez yaptığında bile lekelerinin büyük kısmından hatta belki hepsinden kurtulabilirsin. Doa kimyadan alabilirsin ben kullandım gayet etkili.

Back
X