şu anda saçının tonu ne,boya var mı varsa ne renk ve daha çok hangi tonlarda istiyorsun eğer söylersen yardımcı olmaya calışırız canım,ben de çünkü kendime kahverengi saç boyası arıyorum,hani şu pınar altugun saç rengi var ya o tonlarda,ama daha nasıl elde edecegimi bulamadım
wella perfect 7.77,,,,(kızıl barındırmaz...)
wella perfect 7.77,,,,(kızıl barındırmaz...)
pınar altuğun saç rengi nasıl bir kahve tonu ki? merak ettim
Eki Görüntüle 159722 bumudur acaba?? pınar altuğ'un saç rengi yazınca ilk çıkan resim....
bunda kızıl yansıma çok belirgin...ela karakterinin de saçına baktım..onda da kızlllık var....zaten kızıl durmayan kahveyi karma boya yapmadan elde etmek imkansız....koyu kumral küllü tonlamalar felan lazım azcık da kahve boyanın içine.......tabi doğru seçilmiş oks.krem volumu da cabası.....ev için zor uygulama bence...
Eki Görüntüle 159722 bumudur acaba?? pınar altuğ'un saç rengi yazınca ilk çıkan resim....
bunda kızıl yansıma çok belirgin...ela karakterinin de saçına baktım..onda da kızlllık var....zaten kızıl durmayan kahveyi karma boya yapmadan elde etmek imkansız....koyu kumral küllü tonlamalar felan lazım azcık da kahve boyanın içine.......tabi doğru seçilmiş oks.krem volumu da cabası.....ev için zor uygulama bence...
Yaaaa bu renk işte , kaç senedir aradığım ve hala ne renk olduğunu öğrenemediğim muhteşem renk..Çikolata kahvemi ne bu
Yaaaa bu renk işte , kaç senedir aradığım ve hala ne renk olduğunu öğrenemediğim muhteşem renk..Çikolata kahvemi ne bu
aynen benim de elde etmek istediğim renk.kuaföre gitmiştim ama yapamadı.çikolata kahve diye geçiyo ama marketteki boyalarla tek basına elde etmek zor.ben mesela sacımı loreal castingin çikolata kahvesine boyadım ama siyah çıktı renk,arada kızıl yansımalar var o kadar (bu arada kendi saç rengim koyu kestane) walla nasıl yapıldıgını bi öğrensem var ya süper olcak.kolestonun gizemli kahve diye bi rengi var ben ona boyamıstım bu renge biraz benziyo ama ton olarak birebir aynı değil tabi.mesaj sayım yetince resim koyacam
çikolata kahveden daha koyu bir ton,,kızıl değil de sanki akaju yansımalrı var ama ana rengi kesinlikle 5değil 4 olmalı...ama canım ışık faktörü işde,,,yanıltabilir.... ayrıca bir kuaför için öyle riskli bir renk değil elde edilebilirlik açısından..bence sen kuaförünü değiştir.....
evet ışıık faktörü zaten süper gösteriyo.Hiç boyatmadım ben canım saçımı.Çikolata karamel nasıl olur ki..Koyu kestane saçım var,herkes boya sanıyo ama değil neyse beyaz tenliyim..]
hayatım ben saçımı hiç boyamadım.Çikolata kahve yapmak istiyorum siyahmı çıkar diosun yaniPeki loreal çikolata karamel nasıl sence?
eger senin de saçların benimki gibi koyu kestaneyse loreal casting çikolata kahve saçında boyanmamıs gibi durur.Lorealin sitesinde arastırınca amonyaksız boyayı boyayacak olanlar kendi saç rengine yakın tonları tercih etsinler,saçlarına ışıltı verir bu boya ama büyük renk değişimleri yaşatmaz diyor.Kuzenim Çikolata karamele boyamıştı ama saçında daha önceden lorealin ultra acıcı dogal kahvesi vardı,bir de kıbrısta yasadıgı için günesten saç rengi acılmıstı baya,o yüzden çikolata karamel güzel olmustu sacında.ama koyu kestanenin üzerine boyayınca o renk tutmuyomus.
çikolata karamel arkadaşın boyasız saçında tutar.. ben kefilim...ama genel olarak söylediklerin doğru....amonyaksız olduğu için herkes kendi saç tonuna yakın tonları seçmeli ama bu demek değil ki; sadece orjinal saçı parlatıyor,,bu doğru değil...tint yani boyama etkisi son derece yüksek olan bir boya loreal casting....ama tutar da saçınız koyu kestaneyken atıyorum bal köpüğüne boyamaya kalkarsanız elbette tutmaz çünki amonyak yok içinde,,,,yanlız burda aslolan,20 dakikalık süreyi saç boyasız ve koyu tabanlıysa yaklaşık olarak 35 dakikaya çıkarmak....buna dikkat ederse mutlaka sonuç alacaktır....
peki mesela ben 40 dk falan beklemiştim,genelde öyle bekliyorum mesela çikolata kahvenin üzerine boyasam bu rengi az çok tutar mı.tam karamellik olmasa da daha açık bir kahve elde eder miyim,sonunda başlık açıp saç renklerimi koydum ama resimler görünüyo mu emin değilim.Ben de kahve hastasıyım ama bi türlü istediğim renk olmuyo.bi de bu turunculuk olusuyo ya mesela,nasıl önlenir o ya :26: ay cok soru sordum ama çatlıycam meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?