Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi saç tutkunlarından yardım bekliyorum!!

ayazgul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
26
0
86
36
Aydın
arkadaşlar saçımı kahve tonlarına boyatmaya karar verdim kahve tonları hakkında öneriniz varmı beğendiklerinizi benimlede paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

şu anda saçının tonu ne,boya var mı varsa ne renk ve daha çok hangi tonlarda istiyorsun eğer söylersen yardımcı olmaya calışırız canım,ben de çünkü kendime kahverengi saç boyası arıyorum,hani şu pınar altugun saç rengi var ya o tonlarda,ama daha nasıl elde edecegimi bulamadım

wella perfect 7.77,,,,(kızıl barındırmaz...)

ben kolestonun 7.77 ısıltılı kahvesine boyamıstım zaten ama malesef o da pınar altugun ki gibi olmadı,hatta güneşte belli oluyodu ancak renk.su anda sacımda loreal casting sıcak çikolata var şimdi de belli değil sacımı boyadıgım

pınar altuğun saç rengi nasıl bir kahve tonu ki? merak ettim

pınar altuğun saç rengi nasıl bir kahve tonu ki? merak ettim

mesaj sayım tutmadıgı için resim yükleyemiyorum ama google a pınar altug kahve sac rengi falan yazınca cıkıyo görsellerden.böyle doktorlardaki elanın sac rengi gibi aynı,kızıllık değil de daha tatlı bi renk.bi de en azından sacını boyadıgın falan belli oluyo.benim sacım şimdi loreal çikolata kahveye boyalı ama bildiğin siyah

bumudur acaba?? pınar altuğ'un saç rengi yazınca ilk çıkan resim....

bunda kızıl yansıma çok belirgin...ela karakterinin de saçına baktım..onda da kızlllık var....zaten kızıl durmayan kahveyi karma boya yapmadan elde etmek imkansız....koyu kumral küllü tonlamalar felan lazım azcık da kahve boyanın içine.......tabi doğru seçilmiş oks.krem volumu da cabası.....ev için zor uygulama bence...

Son düzenleme:

ya kuaföre gitmiştim ben resmi de götürdüm hiç alakasız bi saç rengi yaptı,ben de başka renklere boyadım falan derken yine de bu rengi istiyorum.ya benim saçımdaki boya su anda loreal casting in çikolata kahvesi ama siyah duruyo ve kızıllıgı bildiğin kızıl yansıma.ama bu renk öyle değil,yani kızıl olsun da böyle olsun razıyım ben.mesaj sayım yettiğinde sacımı boyadıgım tüm renklerin bi kolajını yapıp koycam siteye.off keske elde edebilsem bu rengi ya

Yaaaa bu renk işte , kaç senedir aradığım ve hala ne renk olduğunu öğrenemediğim muhteşem renk.. Çikolata kahvemi ne bu

Yaaaa bu renk işte , kaç senedir aradığım ve hala ne renk olduğunu öğrenemediğim muhteşem renk.. Çikolata kahvemi ne bu

aynen benim de elde etmek istediğim renk.kuaföre gitmiştim ama yapamadı.çikolata kahve diye geçiyo ama marketteki boyalarla tek basına elde etmek zor.ben mesela sacımı loreal castingin çikolata kahvesine boyadım ama siyah çıktı renk,arada kızıl yansımalar var o kadar (bu arada kendi saç rengim koyu kestane) walla nasıl yapıldıgını bi öğrensem var ya süper olcak.kolestonun gizemli kahve diye bi rengi var ben ona boyamıstım bu renge biraz benziyo ama ton olarak birebir aynı değil tabi.mesaj sayım yetince resim koyacam

çikolata kahveden daha koyu bir ton,,kızıl değil de sanki akaju yansımalrı var ama ana rengi kesinlikle 5değil 4 olmalı...ama canım ışık faktörü işde,,,yanıltabilir.... ayrıca bir kuaför için öyle riskli bir renk değil elde edilebilirlik açısından..bence sen kuaförünü değiştir.....

hayatım ben saçımı hiç boyamadım.Çikolata kahve yapmak istiyorum siyahmı çıkar diosun yani Peki loreal çikolata karamel nasıl sence?

evet ışıık faktörü zaten süper gösteriyo.Hiç boyatmadım ben canım saçımı.Çikolata karamel nasıl olur ki..Koyu kestane saçım var,herkes boya sanıyo ama değil neyse beyaz tenliyim..]

evet ışıık faktörü zaten süper gösteriyo.Hiç boyatmadım ben canım saçımı.Çikolata karamel nasıl olur ki..Koyu kestane saçım var,herkes boya sanıyo ama değil neyse beyaz tenliyim..]

walla karamel tonları sonrasında dönüşüme açık değil fazlaca(kastım ileriye ve geriye ana renk skalasında önlerinde çok fazla alternatif olmadığı) o yüzden ben bulaşmam ama beyaz tene güzel gider,,orası da gerçek yani....mademki daha evvel hiç boyatmadın,tavsiyem amonyaksız boya ile boya ki,saç şoka girmesin.....loreal casting fanı olarak yazıyorum bunu tabi..yarı kalıcıdır, amonyak içermez,saç kuruluğu yapmaz,bıkılırsa kurtulunması kolay,,28 şampuan sonrası gidiyor saçtan...323 ben de çok kolay gitti,hasarsız ve alacalı bulacalı yapmadan üstelik...ama diğer boyalar öyle değil...kapatmak için üzerlerini uğraşmak gerekiyor,,,,tonlamalarda hep hata oluyor sonrasında da,,ya açık oluyor,ya koyu,,forum bunlarla dolu dikkat edersen....color corrector sorunu var hep....tierra da bir bitkisel boya alternatifi,,,bu saydıkalrım diğerlerine göre daha tuzlular ama bence boyanmamış bir saç hakeder bunu...

hayatım ben saçımı hiç boyamadım.Çikolata kahve yapmak istiyorum siyahmı çıkar diosun yani Peki loreal çikolata karamel nasıl sence?

eger senin de saçların benimki gibi koyu kestaneyse loreal casting çikolata kahve saçında boyanmamıs gibi durur.Lorealin sitesinde arastırınca amonyaksız boyayı boyayacak olanlar kendi saç rengine yakın tonları tercih etsinler,saçlarına ışıltı verir bu boya ama büyük renk değişimleri yaşatmaz diyor.Kuzenim Çikolata karamele boyamıştı ama saçında daha önceden lorealin ultra acıcı dogal kahvesi vardı,bir de kıbrısta yasadıgı için günesten saç rengi acılmıstı baya,o yüzden çikolata karamel güzel olmustu sacında.ama koyu kestanenin üzerine boyayınca o renk tutmuyomus.

çikolata karamel arkadaşın boyasız saçında tutar.. ben kefilim...ama genel olarak söylediklerin doğru....amonyaksız olduğu için herkes kendi saç tonuna yakın tonları seçmeli ama bu demek değil ki; sadece orjinal saçı parlatıyor,,bu doğru değil...tint yani boyama etkisi son derece yüksek olan bir boya loreal casting....ama tutar da saçınız koyu kestaneyken atıyorum bal köpüğüne boyamaya kalkarsanız elbette tutmaz çünki amonyak yok içinde,,,,yanlız burda aslolan,20 dakikalık süreyi saç boyasız ve koyu tabanlıysa yaklaşık olarak 35 dakikaya çıkarmak....buna dikkat ederse mutlaka sonuç alacaktır....

peki mesela ben 40 dk falan beklemiştim,genelde öyle bekliyorum mesela çikolata kahvenin üzerine boyasam bu rengi az çok tutar mı.tam karamellik olmasa da daha açık bir kahve elde eder miyim,sonunda başlık açıp saç renklerimi koydum ama resimler görünüyo mu emin değilim.Ben de kahve hastasıyım ama bi türlü istediğim renk olmuyo.bi de bu turunculuk olusuyo ya mesela,nasıl önlenir o ya :26: ay cok soru sordum ama çatlıycam meraktan

535'in üzerine 630 tutmaz ki,,,, kötü bir renk çıkar ortaya...

benim saçım iyice karıştı uçlarda siyah var arada kızıl dipte kendi saçım daha kızıl arada kaldığı için yanıltma oluyor galiba herkez dibe bakmaksızın kızıl boyattımı sanıyor...biliyorum siyahtan kolay kurtulamam ama en azından böyle bi aldatmacayla kahverengi gözükmesini istiyorum.. pınar altuğun bu saç reng çok hoşşş bide çok güzel saç tonu da izleyenler varmı aranızda bilmiyorum ama sibel canın bodrum programı oluyordu yazları ordaki saç rengi de çok güzeldi onun resmini bulamadım ama çok şahaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…