Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi saç renk için ,koleston mu?yoksa palette mi ?

hemen bakıyorum canım,saç boyası,saç bakım ürünleri konusunda baya bilgin var galiba:78: eğer saç boyası ve bakım ürünleri hakkında bilgin olursa yazarsın canım o bahsettiğin yerde yok yok gb,üstelik diğer yerlere göre ucuz da (sanırım) yine bir teşekkür borçluyum sana teşekkürler

Bence palette al canım. ben kahverengiye hiç boyamadım ama palettede çok zengin renk secenekleri var. bende siyaha boyuyorum hep ve seçimim palette gerçekten güzel marka

Bence palette al canım. ben kahverengiye hiç boyamadım ama palettede çok zengin renk secenekleri var. bende siyaha boyuyorum hep ve seçimim palette gerçekten güzel marka

sağol önerin için canım ay ben çok kararsız biriyimm 2 haftaya kalmaz boyarım saçımı,ama hangi markayı seçerim bilemiyorum olmadı iki marka alıp karıştırıp yapsam ,nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…