• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi saç renk için ,koleston mu?yoksa palette mi ?

o zaman git mutlaka tatlım saç makası manikür seti fön kurutma makinesi makyaj ne ararsan var :32: birde Selective protek ammino keratin saç Bakım maskesi var orada uygun fiyatı onu öneririm sana hatta burada arkadaş açmış konusunu bende 3 haftadır deniyorum çok güzel bişey oku istersen konuyu birde eğer yağ bakımlarına güveniyorsan barcelino yağı var netten araştır içinde bir sürü yağ var onu kullanmaya başlayınca daha hızlı uzadı saçlarım ve yıpranma çok aza indi arkadaşımda kullandı çok iyi geldi onada sadeec onu kullandığı halde

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...tin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey-51.html

bu maskenin linki bir bak istersen bunuda ordan uygun fiyata alabilirsin birşey değil ne demek inşallah yardımcı olmuşumdur :54::16::16::16::16:

hemen bakıyorum canım,saç boyası,saç bakım ürünleri konusunda baya bilgin var galiba:78: eğer saç boyası ve bakım ürünleri hakkında bilgin olursa yazarsın canım:16: o bahsettiğin yerde yok yok gb,üstelik diğer yerlere göre ucuz da (sanırım) yine bir teşekkür borçluyum sana :52: teşekkürler :71:

Bence palette al canım. ben kahverengiye hiç boyamadım ama palettede çok zengin renk secenekleri var. bende siyaha boyuyorum hep ve seçimim palette gerçekten güzel marka :21:

Bence palette al canım. ben kahverengiye hiç boyamadım ama palettede çok zengin renk secenekleri var. bende siyaha boyuyorum hep ve seçimim palette gerçekten güzel marka :21:

sağol önerin için canım:71: ay ben çok kararsız biriyimm:52: 2 haftaya kalmaz boyarım saçımı,ama hangi markayı seçerim bilemiyorum:52: olmadı iki marka alıp karıştırıp yapsam ,nasıl olur acaba:31:

Back