Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahwe sacı hic denemedim ama koleston koyu tutuyor diyorlar. bi de sacın acık renkse direk kahweye boyama siyah olur, bir kac ton acıqına boya
tatlım kolestonu öneririm benn
evet cnm ben de duydum onu ,normal renginden daha koyu oluyormuş diye;ama ben zaten bilerek kayverengine boyuyorum ki ,siyaha yakın olsun diye senin önerin koleston mu, canım
koyu istiyorsan koleston tatlım.) ben memnunum kolestondan 3.boyamadan snra tam olarak kutunun üstündeki renqi elde ediyorsun.)
sağol ebrum hatta bugün boyalara bakarken ışıltılı kahverengi hoşuma gitmişti,onu da alabilirim
gülderenin kullandığı renk vardı bide kışkırtıcı kahveilk ondna duymuştumm nasıl birşey bilmiyorum ama tatlım
kolestonun dimi kışkırtıcı kahve :82: hemen netten bakıyorum merak ettim tatlım
yakışır kuzum sanada
palette çabuk akıyor, koleston koyu olur ama daha doğal ve kalıcıdır.
canım igoranın kahveleri çok iyi kahve bej , çikolata kahve , kahve çikolata kızıl , kahve abkır bir sürü renk seçeneği var arkadaşım açık çikolata kahve ile boyadı çok güzel oldu igora saçı yıpratmıyor birde alacak olursan istediğin t akmıyor yani koyu alayım nasılsa akar açılır diye düşünme akma falan olmuyor
teşekkür ederim ,canım önerilerin için gerçekten baya kahve çeşitleri varmış,ben bu kadar çeşidini olduğunu bilmiyordum yıpratmama ve akmama özelliği süpermiş:90:
kesinlikle yıpratmıyor canım ben diğer boyalarla boyayınca saçlarım çok sert oluyor neler yapıyorum yumuşasın diye akmıyorda kesinlikle. istanbulda eminönünde mısır çaşısına gir direk yürü karşına çıkan çıkışından çık sor orada zaza han diye gösterirler nette baktım 15 lira bide bunun kargosu var ordan en son 9 liraya aldım o handa herşey var saç bakım maskeleri şampuanlar mavi suyu mesele 25 liaraya gördüm ordan 15 liraya aldım bence yolun düşerse git mutlaka birde bnm gibi saçına 3 tüp boya giden biri için ideal orası :90:
ayyy süper canım..eminönü yakın bize elbet yolum düşer iyi oldu söylediğin,oraya mutlaka gitmeliyim o zaman benim saçımda kötü kuaförün eline düşmesine rağmen halen gür bana da 1 kutu boya yetmiyor,ondan gitmem şart oldu,çok sağol canım tekrardan