• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahverengi saç renk için ,koleston mu?yoksa palette mi ?

malist

yine yeniden=)
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
690
0
66
selam kızlar:3: saçımı koyu kahve rengine boyamayı düşünüyorum da..sizce bunun için koleston mu? yoksa palette'yi mi? almalıyım:17: önerilerinizi bekliyorum:71:

kahwe sacı hic denemedim ama koleston koyu tutuyor diyorlar. bi de sacın acık renkse direk kahweye boyama siyah olur, bir kac ton acıqına boyamalısın.

Son düzenleme:
kahwe sacı hic denemedim ama koleston koyu tutuyor diyorlar. bi de sacın acık renkse direk kahweye boyama siyah olur, bir kac ton acıqına boya

evet cnm ben de duydum onu ,normal renginden daha koyu oluyormuş diye;ama ben zaten bilerek kayverengine boyuyorum ki ,siyaha yakın olsun diye:16: senin önerin koleston mu, canım

evet cnm ben de duydum onu ,normal renginden daha koyu oluyormuş diye;ama ben zaten bilerek kayverengine boyuyorum ki ,siyaha yakın olsun diye:16: senin önerin koleston mu, canım

koyu istiyorsan koleston tatlım.) ben memnunum kolestondan 3.boyamadan snra tam olarak kutunun üstündeki renqi elde ediyorsun.)

koyu istiyorsan koleston tatlım.) ben memnunum kolestondan 3.boyamadan snra tam olarak kutunun üstündeki renqi elde ediyorsun.)

çok sağol tatlım önerin için:71:,palette alırım diye düşünüyordum ebrum ve senin önerilerinizle,koleston almayı düşünüyorum:16:

palette çabuk akıyor, koleston koyu olur ama daha doğal ve kalıcıdır.

tavsiyen için sağol cnm :71: koyu olsun da akmasın cnm,hem koyu olması işime gelir ;çünkü siyaha yakın bir renk istiyorum..sanırım koleston alırsam istediğim renge kavuşurum:16:

canım igoranın kahveleri çok iyi :34: kahve bej , çikolata kahve , kahve çikolata kızıl , kahve abkır bir sürü renk seçeneği var arkadaşım açık çikolata kahve ile boyadı çok güzel oldu igora saçı yıpratmıyor birde alacak olursan istediğin t akmıyor yani koyu alayım nasılsa akar açılır diye düşünme akma falan olmuyor :34:

canım igoranın kahveleri çok iyi :34: kahve bej , çikolata kahve , kahve çikolata kızıl , kahve abkır bir sürü renk seçeneği var arkadaşım açık çikolata kahve ile boyadı çok güzel oldu igora saçı yıpratmıyor birde alacak olursan istediğin t akmıyor yani koyu alayım nasılsa akar açılır diye düşünme akma falan olmuyor :34:

teşekkür ederim ,canım önerilerin için:71: gerçekten baya kahve çeşitleri varmış,ben bu kadar çeşidini olduğunu bilmiyordum:62: yıpratmama ve akmama özelliği süpermiş:90:

teşekkür ederim ,canım önerilerin için:71: gerçekten baya kahve çeşitleri varmış,ben bu kadar çeşidini olduğunu bilmiyordum:62: yıpratmama ve akmama özelliği süpermiş:90:

kesinlikle yıpratmıyor canım ben diğer boyalarla boyayınca saçlarım çok sert oluyor neler yapıyorum yumuşasın diye akmıyorda kesinlikle. istanbulda eminönünde mısır çaşısına gir direk yürü karşına çıkan çıkışından çık sor orada zaza han diye gösterirler nette baktım 15 lira bide bunun kargosu var ordan en son 9 liraya aldım o handa herşey var saç bakım maskeleri şampuanlar mavi suyu mesele 25 liaraya gördüm ordan 15 liraya aldım :66: bence yolun düşerse git mutlaka birde bnm gibi saçına 3 tüp boya giden biri için ideal orası :90:

kesinlikle yıpratmıyor canım ben diğer boyalarla boyayınca saçlarım çok sert oluyor neler yapıyorum yumuşasın diye akmıyorda kesinlikle. istanbulda eminönünde mısır çaşısına gir direk yürü karşına çıkan çıkışından çık sor orada zaza han diye gösterirler nette baktım 15 lira bide bunun kargosu var ordan en son 9 liraya aldım o handa herşey var saç bakım maskeleri şampuanlar mavi suyu mesele 25 liaraya gördüm ordan 15 liraya aldım :66: bence yolun düşerse git mutlaka birde bnm gibi saçına 3 tüp boya giden biri için ideal orası :90:

ayyy süper canım..eminönü yakın bize elbet yolum düşer:62: iyi oldu söylediğin,oraya mutlaka gitmeliyim o zaman:64: benim saçımda kötü kuaförün eline düşmesine rağmen :17:halen gür bana da 1 kutu boya yetmiyor,ondan gitmem şart oldu,çok sağol canım tekrardan:71:

ayyy süper canım..eminönü yakın bize elbet yolum düşer:62: iyi oldu söylediğin,oraya mutlaka gitmeliyim o zaman:64: benim saçımda kötü kuaförün eline düşmesine rağmen :17:halen gür bana da 1 kutu boya yetmiyor,ondan gitmem şart oldu,çok sağol canım tekrardan:71:

o zaman git mutlaka tatlım saç makası manikür seti fön kurutma makinesi makyaj ne ararsan var :32: birde Selective protek ammino keratin saç Bakım maskesi var orada uygun fiyatı onu öneririm sana hatta burada arkadaş açmış konusunu bende 3 haftadır deniyorum çok güzel bişey oku istersen konuyu birde eğer yağ bakımlarına güveniyorsan barcelino yağı var netten araştır içinde bir sürü yağ var onu kullanmaya başlayınca daha hızlı uzadı saçlarım ve yıpranma çok aza indi arkadaşımda kullandı çok iyi geldi onada sadeec onu kullandığı halde

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...tin-sac-bakim-maskesi-hakkinda-hersey-51.html

bu maskenin linki bir bak istersen bunuda ordan uygun fiyata alabilirsin birşey değil ne demek inşallah yardımcı olmuşumdur :54::16::16::16::16:

Back