• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi pıhtı 💥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sakuraaa

Doğayı sev yeşili koru 🌿
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.678
2.235
53
32
İstanbul
Kızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.

Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?

Canım benim reglden 5 gün geçince kahverengi akıntım başlamıştı yumurta akı gibi beyaz bi akıntı ile peçeteye geliyordu doktor hoşlanmadığımız bi durum demişti ertesi gün regl kanamam başladı kimyasal oluştu

Canım benim reglden 5 gün geçince kahverengi akıntım başlamıştı yumurta akı gibi beyaz bi akıntı ile peçeteye geliyordu doktor hoşlanmadığımız bi durum demişti ertesi gün regl kanamam başladı kimyasal oluştu

Küçük bir parça Beyaz ve kahverengi karışımı Bi akıntıydı. Hani adetin bitince kalan parçalar olur ya. O şekildeydi.

Peki sizce gitmeli miyim acile? Birşey yapabilirler mi?

Küçük bir parça Beyaz ve kahverengi karışımı Bi akıntıydı. Hani adetin bitince kalan parçalar olur ya. O şekildeydi.

Peki sizce gitmeli miyim acile? Birşey yapabilirler mi?
Canım sen daha keseyi görmedin anladığım kadarı ile eğer keseyi gördüysen doktor ilaç veriyor onu içiyorsun ama kese görünmediyse malesef kimyasalı engellemek mümkün değil acile gidersen betana baktırabilirsin eğer düşme varsa kimyasal olduğu kesinleşir ama sen yine de bekle belki yerleşme kanaması falandır canım

Canım sen daha keseyi görmedin anladığım kadarı ile eğer keseyi gördüysen doktor ilaç veriyor onu içiyorsun ama kese görünmediyse malesef kimyasalı engellemek mümkün değil acile gidersen betana baktırabilirsin eğer düşme varsa kimyasal olduğu kesinleşir ama sen yine de bekle belki yerleşme kanaması falandır canım

Hayır malesef. Adetimden 3 gün sonra pazartesi günü öğrendim. Burada corona vakası çok yoğun. Hastanelerin çoğu pandemi durumunda. Sağlık ocağında kan verdik. O da yoğunluktan yarın almaya gidecektik. Adetime göre Kontrol ettiğimde 5 +1 hamileyim

Canım o zaman devam ederse sen bi git doktora bence kesenin oluşmuş olmaya başlaması lazım bu haftada karından görünmesi de

Canım o zaman devam ederse sen bi git doktora bence kesenin oluşmuş olmaya başlaması lazım bu haftada karından görünmesi de

Tamam inşallah şuan uzandım dinlenmeye çalışıyorum. Biraz üzücü şeyler yaşamıştım o etkiledi sanırım. Çok teşekkür ederim 🥺 inşallah bir şey olmamıştır bebeğime

Pıhtı ve parça geldiyse doktora gidin ihmal etmeyin

Minik kahverengi Beyaz karışımı bir tane parça geldi sadece. Hani adet sonunda kalan kahvere parçalar dökülür ya. O şekilde bir parça idi. Kesinlikle pembe yada kırmızı değildi rengi

Minik kahverengi Beyaz karışımı bir tane parça geldi sadece. Hani adet sonunda kalan kahvere parçalar dökülür ya. O şekilde bir parça idi. Kesinlikle pembe yada kırmızı değildi rengi
Anladım canım dikkat et kendine dinlen bol su iç ve doktor kontrolünu aksatma geçmiş olsun hayırlısı olsun insallah

Kızlar gebelik testinde çok koyu pozitif görüyorum. Kan verdim yarın sonucunu öğreneceğim inşallah. Adetimin üzerinden 1 hafta geçti.

Sorum şu. İlk başta hiç tutunma kanaması vs yaşamadım. Az önce tuvalete girince kahverengi Beyaz karışımı pıhtı gördüm. Bi sorun olmuş mudur? Acile gitmeli miyim hemen?
Canım benimde öyle olmuştu sonra çok açık kan gibi geldi düşük yapıyormuşum eğer devam ederse git mutlaka hastaneye

Anladım canım dikkat et kendine dinlen bol su iç ve doktor kontrolünu aksatma geçmiş olsun hayırlısı olsun insallah

Çok teşekkür ederim. 🥺 Yarın sabah erkenden ilk işim doktora gitmek olacak. Malesef istanbuldayım ve yüksek riskli bölgedeyim. Bi çok hastaneye gidemiyoruz

Moralini bozma doktorunu ara.muhtemelen Progestan veriyor düşük engelleyici tutunsun diye bebiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..ben 14 Mart’ta düşük yaptım önce az kahve rengi geldi sonra kırmızıya döndü ve sabah başladı akşama düşük yaptım 1300 olan beta 57 ye düştü

Pandemi olmayan kadın doğum hastanesi gibi bi hastaneye gidin sabaha kadar için içini yiyecekse güvenli bir yere gitmek daha garanti zaten gebeliğin boyunca hastaneye hep gideceksin

3 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu ilk 2 ay normal adet kanaması bile yaşadım ama allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı ama benimki pıhtı degil kanamaydı lekeydi.

Moralini bozma doktorunu ara.muhtemelen Progestan veriyor düşük engelleyici tutunsun diye bebiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..ben 14 Mart’ta düşük yaptım önce az kahve rengi geldi sonra kırmızıya döndü ve sabah başladı akşama düşük yaptım 1300 olan beta 57 ye düştü

Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Dayanamadım gittim 2 3.hastane gezdim ama bulduk sonunda çok şükür. Evet Progestan verdi. Düşük tehliken var dedi. 2 hafta yat dedi. 6 haftalıkmışım 🥺 keseyi gördük vajinal muayene ile.

Allah razı olsun

Back