- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
- Konu Sahibi minnacikkelebek
-
ah hayatım benim kız 2 yas sendromunda sanırım beni mahfediyor.8 ay bu tempoda dayanbilirsem ne mutlu bana...ama dayanmma ve kendime iyi bakmam lazım minik mucizemi cok merak ediyorum nasıl bişey olcak:)
:) %100 kesinleşti canım 4 haftalık
İnşallah çok isterim valla :) merakla heyecanla bekliyorum hayatta ilk defa oldu o kanamalar ve oda 2. Bebeği istediğimiz ayda :)
Yarın genelde buradaki eczaneler kapalı oluyor büyük ihtimalle adet olmazsam p.tsi test yapacagım :)
Aaaaaaa çok sevindim..
İlk defa bu konuda kesin bir şey yazdım..
Normal de kimseye hamilesin demezdim..
Neyse ki yanılmamışım..
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Benim kızımda tam 7.5 aylık uyuyor şimdi..
ayy ne güzel ya bizimki süpriz oldu:)hiç beklenmedik ummadık bi anda sen simdi sabırsızlanıyorsundur ben akşam edemedim o gün:)
Rabbim verdiğine göre mutlaka herşey güzel olacak :) çünkü dağına göre kar verir :)
Benim oğlanda 3 yaşına doğru ilerliyor :) emin ol benim kinin de sendromları çok zorladı beni ama şükür bitti :) hepsi geçiyor.
ne zaman bitti sendromları kafayı yicem bu gidişle:9allah sana bagıslasın oglunu hayırlı evlat olur inş
Bu arada mide bulantıların var mı :)
Şimdi 32. Aya doğru gidiyoruz ( amin bu arada ) 2 yaşını geçtikten sonra ağlamalar falan anlatamam aslında.
2 yaşında sonra wc eğitiminde başlamıştım kakasını öğrendi ama bir türlü küçüğünü yaptırmamadım anlıyor ama bilerek yapıyordu keskinlik zorlamadım. Bekledim sabırla hemde ne sabr. Kısa bir süre önce izne gittik geldim çocuk kendi kendine söylemek başladı akıllandı.. Şimdi bir zararı yok çok şükür çişini öğrendi kendi kendine uyuyor zaten bunları öğrenmeden 2. Yi düşünmedim :)[/Q
bizde düşünmemiştik ama nasıl oldu anlamadık:)
benimki yaptıktan sonra söylüyor hala bezliyorum yapıyor yanıma geliyor kaka diyor ama altını degiştimek imkansız cıldırıyor aglaya aglaya hallediyoruz o işi :) napım artık ikisi büyüp gidicek
ah hayatım benim kız 2 yas sendromunda sanırım beni mahfediyor.8 ay bu tempoda dayanbilirsem ne mutlu bana...ama dayanmma ve kendime iyi bakmam lazım minik mucizemi cok merak ediyorum nasıl bişey olcak:)
canım kist olabilir bekarkn bendede oldu dr gittim kist dedi zararsız evlenip dogum yaptıgında kaybolur dedi kayboldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?