kahverengi pembe akıntı akıntı geldi neyin belirisi olabilir?

ah hayatım benim kız 2 yas sendromunda sanırım beni mahfediyor.8 ay bu tempoda dayanbilirsem ne mutlu bana...ama dayanmma ve kendime iyi bakmam lazım minik mucizemi cok merak ediyorum nasıl bişey olcak:)

Rabbim verdiğine göre mutlaka herşey güzel olacak :) çünkü dağına göre kar verir :)

Benim oğlanda 3 yaşına doğru ilerliyor :) emin ol benim kinin de sendromları çok zorladı beni ama şükür bitti :) hepsi geçiyor.

:) %100 kesinleşti canım 4 haftalık

Aaaaaaa çok sevindim..
İlk defa bu konuda kesin bir şey yazdım..
Normal de kimseye hamilesin demezdim..
Neyse ki yanılmamışım..

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Benim kızımda tam 7.5 aylık uyuyor şimdi..

ayy ne güzel ya bizimki süpriz oldu:)hiç beklenmedik ummadık bi anda sen simdi sabırsızlanıyorsundur ben akşam edemedim o gün:)

Kızlar benim kahverengi pembe lekeler yumurtlama zamanlarında başladı. Şimdi bekliyorum regl olmayı göğüslerim biraz sıcak hashaslaştılar kasıklarım ağrıyor gelen giden yok. Meraklardayım başınıza böyle birşey geldi mi? :)

:)yanılmadın valla ,inş amin canım saolasın seninkinide allah bagışlasın saglıklı güzel mutlu bir hayat nasip etsin hayırlı evlat olurlar inş

ne zaman bitti sendromları kafayı yicem bu gidişle:9allah sana bagıslasın oglunu hayırlı evlat olur inş

ne zaman bitti sendromları kafayı yicem bu gidişle:9allah sana bagıslasın oglunu hayırlı evlat olur inş

Şimdi 32. Aya doğru gidiyoruz ( amin bu arada ) 2 yaşını geçtikten sonra ağlamalar falan anlatamam aslında.
2 yaşında sonra wc eğitiminde başlamıştım kakasını öğrendi ama bir türlü küçüğünü yaptırmamadım anlıyor ama bilerek yapıyordu keskinlik zorlamadım. Bekledim sabırla hemde ne sabr. Kısa bir süre önce izne gittik geldim çocuk kendi kendine söylemek başladı akıllandı.. Şimdi bir zararı yok çok şükür çişini öğrendi kendi kendine uyuyor zaten bunları öğrenmeden 2. Yi düşünmedim :)

ah hayatım benim kız 2 yas sendromunda sanırım beni mahfediyor.8 ay bu tempoda dayanbilirsem ne mutlu bana...ama dayanmma ve kendime iyi bakmam lazım minik mucizemi cok merak ediyorum nasıl bişey olcak:)

benim oğluşum 4 aydır o sindromu yaşıyor,herşeye inatlaşıyor,bağırıyor,bir şey isteyecek,istemeden bağırmaya başlıyor,seni anlıyorum.ama pek aldırmamak lazım,üstüne gittikce daha da inatlaşıyor.insan 2-ci bebişini kucağına aldığı zaman bi tuhaf oluyor,ilki büyüdüyü için o çok minik gözüküyor gözüne,hastaneden eve geldiyinde de büyük bebiş sanki şişmiş gibi büyük görünüyor.ben çok gülmüştüm,çok komik geliyordu bana,ama zamanla alıştım,şimdi herşey yolunda,herşey çok güzel...

canım kist olabilir bekarkn bendede oldu dr gittim kist dedi zararsız evlenip dogum yaptıgında kaybolur dedi kayboldu...

Tsk ederım canm cevabın ıcın zaten bı agrım sızım yok cok sukur.. Adet duzensızlıgı ıcın doktora gttgmde ultrasonla bakınca kıst yok demıstı varsada zararszdr o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…