• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi pembe akıntı akıntı geldi neyin belirisi olabilir?

Kızlar bende aranıza yeni katıldım,adetime 3 gün var ve bir kaç damla pembe lekelenme oldu,daha sonra çoğalma olmadı nedir acaba her seferinde ümitlenmiyeceğim diyorum ama elde değil,en iyisi beklemek tam da bayram günü heyecan bastı,bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun,Allah isteyen herkese nasip eder inş...

ne fark eder ki zaten,her bebeyin yeri ayrı,kac tane olursa olsun ilkmiş gibi sayacaksın.kaç haftalık hamilesin?

4 haftalık canım insan önce bi telaşlanıyor nasıl bakafrım die sonra düşemiyor 1 taneye bakıyorum zaten hem bilsem bide nelerle ugrasıyorum bitaneye daha gücüm yeter diyorum yeterki saglıklı lsun

Kızlar bende aranıza yeni katıldım,adetime 3 gün var ve bir kaç damla pembe lekelenme oldu,daha sonra çoğalma olmadı nedir acaba her seferinde ümitlenmiyeceğim diyorum ama elde değil,en iyisi beklemek tam da bayram günü heyecan bastı,bu arada hepinizin bayramı mübarek olsun,Allah isteyen herkese nasip eder inş...

hoşgeldin canım:)inş bebiş yoldadır 3 gün daha bekle sonra hemen hastaneye git kesin sonuç kan testi hadi hayırlısı:)

Aralarında az yaş farkı olması çok güzel, ikisini aradan çıkarırsın hem de büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar. Benim kardeşimle aramda 13 yaş var. Ben evliyim şimdi, o da benim oglum gibi.. Kıskandım onları :)

uyku dışında süper otururken uyuya kalıyorum:)iyiki eşim izinde yoksa vay halime

ben de öyleydim hamileliyimde,nerede otursam uyuyordum,1-2 aya geçip gidiyor.inşallah sağ-salim kucağına alırsın hayırlısıyla.Bakarsın yaa,çocuk güzel şey,bakması da zevkli oluyor.Eşinde yardın ederse,ne mutlu sana,mutlu-mesut büyütürsünüz bebişlerinizi...

Aralarında az yaş farkı olması çok güzel, ikisini aradan çıkarırsın hem de büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar. Benim kardeşimle aramda 13 yaş var. Ben evliyim şimdi, o da benim oglum gibi.. Kıskandım onları :)

o yönden süper zaten canım benim kardeslerime aramda hep 2 yas var süper oluyor arkadas gibi..tabi anneme sorunca cok zor ama daha ii diyor birden büyür giderler hayırlısı bakalım..kardesin seni seviyordur ama annesi gibi oda apayrıdır tabi

ben de öyleydim hamileliyimde,nerede otursam uyuyordum,1-2 aya geçip gidiyor.inşallah sağ-salim kucağına alırsın hayırlısıyla.Bakarsın yaa,çocuk güzel şey,bakması da zevkli oluyor.Eşinde yardın ederse,ne mutlu sana,mutlu-mesut büyütürsünüz bebişlerinizi...

saolsun canım kızıma gece hep eşim baktı o ilgilendi ben btek emzrir yatardım o ilglenirdi..bebek bambaska evin nesesi inş sag salim bi alsam kucagıma baska bişey istemiyorum

Kızlar ben bekarım 2 3 gün önce kahverengiye yakın akıntı geldi anlamadım ve 2 gün fln ara ara geldi. Ama adet olmama da daha var zaten adetlerimde pek düzenli sayılmaz.. Nedeni ne olabilir acaba??

saolsun canım kızıma gece hep eşim baktı o ilgilendi ben btek emzrir yatardım o ilglenirdi..bebek bambaska evin nesesi inş sag salim bi alsam kucagıma baska bişey istemiyorum

inşallah alırsın kucağına sağsalim.kendine,beslenmene dikkat et,çok yorulmamaya bak,ağır işlerden kaçın.inşallah 8 ay sonra minik mucizen gelecek,...

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin. Tesadüf gördüm konuyu bende ara kahverengi pembe lekelenme yaşadım onun için bir göz attım. :) merakla bende bekliyorum.

inşallah alırsın kucağına sağsalim.kendine,beslenmene dikkat et,çok yorulmamaya bak,ağır işlerden kaçın.inşallah 8 ay sonra minik mucizen gelecek,...

ah hayatım benim kız 2 yas sendromunda sanırım beni mahfediyor.8 ay bu tempoda dayanbilirsem ne mutlu bana...ama dayanmma ve kendime iyi bakmam lazım minik mucizemi cok merak ediyorum nasıl bişey olcak:)

Kızlar ben bekarım 2 3 gün önce kahverengiye yakın akıntı geldi anlamadım ve 2 gün fln ara ara geldi. Ama adet olmama da daha var zaten adetlerimde pek düzenli sayılmaz.. Nedeni ne olabilir acaba??

canım kist olabilir bekarkn bendede oldu dr gittim kist dedi zararsız evlenip dogum yaptıgında kaybolur dedi kayboldu...

ayy cok sevindim inş bebiş vrdır yakın zamanlarda doğum yaparız :)ne güzel güzel haberlerini paylaş ama olurmu...

İnşallah çok isterim valla :) merakla heyecanla bekliyorum hayatta ilk defa oldu o kanamalar ve oda 2. Bebeği istediğimiz ayda :)
Yarın genelde buradaki eczaneler kapalı oluyor büyük ihtimalle adet olmazsam p.tsi test yapacagım :)

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 22 yasında 2 yasında bir kız cocuk annesiyim.her ayın 8inde hiç şaşmaz regl oluyorum fakat bu sabah kasıklarımda bir agrı oldu ve kahveli pembeli azcık geldi sonrası yok simdide yanlarımda kasıklarımda agrı var daha önce hiç böyle bişey yasamadım.regl oldum sandım fakat daha bişeyde gelmedi.neden olabilir böyle bişey yasayan varmı beni aydınlatırsanız cok sevinirim

bel agrısı mide bulantsı kasık agrısı ve 3 gündür yattıgım yerde uyuya kalıyorum neden olabilir::(

Ahhh Ahhh sende kendimi gördüm..
Aynı şey başıma geldiğinde 1 ay 1 haftalık hamileydim..

Bence %99.9 hamilesin.. :kkk:

Back