• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi pembe akıntı akıntı geldi neyin belirisi olabilir?

minnacikkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
215
2
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 22 yasında 2 yasında bir kız cocuk annesiyim.her ayın 8inde hiç şaşmaz regl oluyorum fakat bu sabah kasıklarımda bir agrı oldu ve kahveli pembeli azcık geldi sonrası yok simdide yanlarımda kasıklarımda agrı var daha önce hiç böyle bişey yasamadım.regl oldum sandım fakat daha bişeyde gelmedi.neden olabilir böyle bişey yasayan varmı beni aydınlatırsanız cok sevinirim

bel agrısı mide bulantsı kasık agrısı ve 3 gündür yattıgım yerde uyuya kalıyorum neden olabilir::(

Son düzenleme:
Hamilemisin acaba tatlım??? Yada stres.. Ama bi test al derim ben :3:

bilmiyorumki canım...ama kızım daha cok küçük ve hiperaktif şuan için hiç düşünmemiştik..belki 1 kaç sene sonra...umarım strestendir cünkü bana yardım edebilicek kimse yok:( en iyisi bir teste almak ama ilk kızımdada 5 kere yaptım negatif cıktı.napıcam bilmiyorum daha eşimede söylemedim:(

bendede pembe akıntı olmustu akıntım var cok ama hasta oldum bel agrısı kask agrısı mıde bulantsı fln ama adet oldum hayırlısı canımm

Canım belirtilerin devam ederse, ve adet olmazsn, testde neatif çıkarsa tekrar, sağlık ocağında kan testi yaptır. Hamileysende üzülme Allah kolaylığını verir, hem kızın 3 yaşında olacak doğuma kadar:)))

en iyisi kan testi yaptırmak.benim oğlum 1 yaş 3 ayını yeni yeni doldurmuştu 2-ci kez hamile kaldığımda,bebeyim çok küçük,bakamam,aldırayım dedim,ama Allahın verdiyi o küçücük cana kıyamadım,ne günahı vardı ki onun?şimdi 5 aylık,çok tatlı,eşimle el birliyiyle bakıyoruz,Allah kolaylığını veriyor,hamileysen sevinmelisin bence,yıllarca arayıp da bulamayanlar var...

Canım belirtilerin devam ederse, ve adet olmazsn, testde neatif çıkarsa tekrar, sağlık ocağında kan testi yaptır. Hamileysende üzülme Allah kolaylığını verir, hem kızın 3 yaşında olacak doğuma kadar:)))

tesekkür ederim kızlar hastaneye gittik sonuç pozitif hamileyim:)inanlırı gibi değil korunurken hamile kaldım esimde cok sevindi bu kadar mutlu olacagını düşünmemiştim::::)

en iyisi kan testi yaptırmak.benim oğlum 1 yaş 3 ayını yeni yeni doldurmuştu 2-ci kez hamile kaldığımda,bebeyim çok küçük,bakamam,aldırayım dedim,ama Allahın verdiyi o küçücük cana kıyamadım,ne günahı vardı ki onun?şimdi 5 aylık,çok tatlı,eşimle el birliyiyle bakıyoruz,Allah kolaylığını veriyor,hamileysen sevinmelisin bence,yıllarca arayıp da bulamayanlar var...

allah bagıslasın cocuklarını canım haklısın kuzenim var 10 yıldır denemedigi yol kalmadı olmuyor piskolojisi bozuldu herseyin hayırlıısı bebegim yolda cok mutluyum

Bende tam, yerleşme kanaması olmus olabilir yazacaktım ki..hamileymissiiz..
Gozunuzaydin
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin ins:16::nazar:

Back