• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Lekeler ve Acnelyse...

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.758
48.967
798
Kızlar benim bacağımda jilet izleri vardı.
Cilt doktoru acnelyse ve expigment karışımını kullanmamı istedi.
Bir süre kullandım izler soyuldu... Ama derim yenilendiğinde kahverengi lekeler olduğunu gördüm.
Sanırım Expigment kreminden dolayı oldu çünkü o kremin deri rengini değiştirdiğini duymuştum.

Şimdi size sorum tek başına Acnelyse bu lekeleri soyar mı? Çünkü sanırım Acnelyse deriyi soyan bir etki bırakıyor.
Bir de merak ettiğim şey soyulan derinin altından 0 yepyeni bir deri mi geliyor? Yoksa kahverengi yerler tekrar kahverengi mi gelir?

Bir süre kullandım izler soyuldu... Ama derim yenilendiğinde kahverengi lekeler olduğunu gördüm.
Sanırım Expigment kreminden dolayı oldu çünkü o kremin deri rengini değiştirdiğini duymuştum.

Şimdi size sorum tek başına Acnelyse bu lekeleri soyar mı? Çünkü sanırım Acnelyse deriyi soyan bir etki bırakıyor.
Bir de merak ettiğim şey soyulan derinin altından 0 yepyeni bir deri mi geliyor? Yoksa kahverengi yerler tekrar kahverengi mi gelir?

expiğment %2lik kullandım 2ay sonra %4geçtim faydasını fazla görmedim renk açıcı diye geçiyo ama baya uzun kullanmalı acnelsye de kullandım hafif soyuyoo ama kesin çözüm o da değil.altından yeni cilt çıkması için baya uzun süre acneyse kullanman lazım hemen düzelme olmaz

expiğment %2lik kullandım 2ay sonra %4geçtim faydasını fazla görmedim renk açıcı diye geçiyo ama baya uzun kullanmalı acnelsye de kullandım hafif soyuyoo ama kesin çözüm o da değil.altından yeni cilt çıkması için baya uzun süre acneyse kullanman lazım hemen düzelme olmaz

Jilet izleri zaten geçmez onlar kalıcı da.. şu kahverengi lekelerden kurtulmak istiyorum.
İlk 2 kremi karıştırıp kullandığımda 1 hafta içinde kızarıp soyulmuştu.
Şimdi kızarıp soyulduğunda ilacı bırakmak gerekiyor değil mi? Yoksa kimyasal yanık oluyormuş.
Uzun süre kullanman lazım derken neyi kastettiniz? Soyoulduğu halde kullanmaya devam mı edeyim? Yoksa soyulup düzeldikten sonra sürüp tekrar mı soyayım?

Teşekkürler yorumunuz için

Jilet izleri zaten geçmez onlar kalıcı da.. şu kahverengi lekelerden kurtulmak istiyorum.
İlk 2 kremi karıştırıp kullandığımda 1 hafta içinde kızarıp soyulmuştu.
Şimdi kızarıp soyulduğunda ilacı bırakmak gerekiyor değil mi? Yoksa kimyasal yanık oluyormuş.
Uzun süre kullanman lazım derken neyi kastettiniz? Soyoulduğu halde kullanmaya devam mı edeyim? Yoksa soyulup düzeldikten sonra sürüp tekrar mı soyayım?

Teşekkürler yorumunuz için

valla cnm ben sürekli kullandım bırakmadım yanii ama sana kullan diyemem bişi olursa üzlürüm sen bilirsin dr danışş

ben size bir krem önereyim gerçekten lekelere çok iyi geliyor. kapaderm eczanelerde bulabilirsiniz fiyatıda 15 tl. deneyin ben çok memnun kaldım hatta yorumlarınızı beklerim

ya arkadaşcıklarım ben tam 10 tane eczane gezdim ama hiçbirinde ne acnelyse var ne tretin ürünün uzun süredir gelmediğini ve bulmayacağımı söylüyolar eş değer ilaç yok mu yok yardım edin lütfen ...

Acnelyse i ben de 4 ay kullandim qma kullanimo cok zor bence yuzunuz hep kizarik ve.gunes kremini surmediginiz bi kac gun lekeniyor hemen ben cillerim icin kullanmistim ama pek bi faydasini goremeyinca kimyasal peelinge gectim

selam daha evvelde lekeler ile alakalı yazı yazmıştım,kesin çözüm kızlar,sis leke kremi cildi soyuyor ve tertemiz cilt çıkıyor altan benim yüzüm harita gibiydi inanın bembeyaz oldu,sinopta eczanede hazırlıyor doktor mustafa bey,ve telefonla size anlatıyor fiyatı 43 tl,arkadaşlar cilt soyulmadan kesinlikle lekeler gitmez ben yıllarca neler kullanmadımki sonunda istediğim cilde kavuştum,internette sis leke kremi yazın resmi sitesi zaten var,iletişim bilgileride var

Back
X