• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi lekeler gelmeye başladı neden bılen varmı yardımcı olsun lütfen

hacer3458

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
37
6
1
20
Merhabalar 5 haftalık hamileyim şuan kahverengi lekeler geliyo 1 haftadır bu normal mı brnım bu 2 gebeliğim ilk gebeliğim de düşük yaptım düşük tehlikem vardı şiddetli kanamam vardı sızce bu yenı gebelikte bu kahverengi lekeler normal mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz hemende doktara gitmek ıstemiyorum sızler ne düşünüyorsunuz 🌹

Doktora gitmen gerekiyor, progestan fitil verebilir lekelenmeleri önlemek için. Fazla ayakta kalma yatmaya çalış.

Merhaba ben de lekelenmeler yaşadım ama sizin dediğiniz biraz fazla gibi geldi. Doktor,progestan 25mg iğne verdi sonra geçti.Doktora sorun ve hemen gidin,progestan başlatır tahminen,tüm hormon ve kan tahlillerini de yaptırın.

Merhaba ben de lekelenmeler yaşadım ama sizin dediğiniz biraz fazla gibi geldi. Doktor,progestan 25mg iğne verdi sonra geçti.Doktora sorun ve hemen gidin,progestan başlatır tahminen,tüm hormon ve kan tahlillerini de yaptırın.
Bugün gıttım Protestan verdı bıde düşük tehlikem varmış 😔

Back
X