Acil bakarmsınız lütfen

hacer3458

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
38
7
1
20
Merhabalar 5 haftalık hamileyim şuan kahverengi lekeler geliyo bazen az bazen leke leke 1 haftadır bu normal mı brnım bu 2 gebeliğim ilk gebeliğim de düşük yaptım düşük tehlikem vardı şiddetli kanamam vardı sızce bu yenı gebelikte bu kahverengi lekeler normal mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz...😔

1 haftadır beklemeyip doktora gitseydiniz keşke. Her lekelenme düşük olmamakla birlikte tehlikeli de olabilir en azındam önlem alınır. İlaç filan verir doktorunuz. Sağlıcakla kavuşun.

1 haftadır beklemeyip doktora gitseydiniz keşke. Her lekelenme düşük olmamakla birlikte tehlikeli de olabilir en azındam önlem alınır. İlaç filan verir doktorunuz. Sağlıcakla kavuşun.
Düşük tehlikenız var dedı doktor yenı geldim doktordan Protestan başlattı

Çok geçmiş olsun, progestan tedavisi önemli bir de imkanınız varsa bol bol yatın, bol bol su için ilk haftalar önemli. Ben 3 gün hastanede yatmıştım lekelenmelerden dolayı. 30. Haftadayım hala progestan kullanıyorum. Dikkat edin. 🙏🏻

Cok geçmiş olsun, progestan tedavisi önemli bir de imkanınız varsa bol bol yatın, bol bol su için ilk haftalar önemli. Ben 3 gün hastanede yatmıştım lekelenmelerden dolayı. 30. Haftadayım hala progestan kullanıyorum. Dikkat edin. 🙏🏻
Benıde ilaca başlattılar şimdi düşük tehlikem var dıye ilk hamılelıgımde de bu yüzden düsuk yaptım 😔

Benıde ilaca başlattılar şimdi düşük tehlikem var dıye ilk hamılelıgımde de bu yüzden düsuk yaptım 😔
Üzülmeyin düşücekse eğer hiçbir şey engel olamaz. Demek nasip böyleymiş. Siz elinizden geleni yapın gerisi Allahın takdiri. Benimde 2 kaybım var 9 ve 17 haftalık. İnşallah bu hamileliğimizde sağlıkla kavuşuruz 🙏🏻

Üzülmeyin düşücekse eğer hiçbir şey engel olamaz. Demek nasip böyleymiş. Siz elinizden geleni yapın gerisi Allahın takdiri. Benimde 2 kaybım var 9 ve 17 haftalık. İnşallah bu hamileliğimizde sağlıkla kavuşuruz 🙏🏻
İnşallah bakalım nasip diyelim😊

Back
X