Gebeliğe Hazırlık Kahverengi lekelenme yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esoes1737

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
1
1
1
31
Bayanlar merhaba yeni üye oldum. Konuyu tam nereye acicagimida bilmiyorum şimdi benim sorunum şöyle 1 yıldır korunmuyoruz eşimle bende yumurtlama tembelliği var adetim Eylül 11 deydi ama olmadim herhangi bir belirti de yoktu her neyse Ekim 11 de bel ağrım çok oluyordu herhalde bu ay olucam dedim 14 unde kahverengi akıntı geldi bende başladı diye düşündüm akinti 4 gün azalarak sürdü ondan sonrada kesildi şuanda temiz ancak arada bel ağrım oluyor hamilemiyim diye düşünüyorum ama geçen ay adet olmadigim için emin değilim ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası test yapmayada korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir ne yapmayalım sizce

Gebelik testi yapsana bi tane ortaya cikar zaten belkide yerlesme kanamasidir o bahsettgn gebesindir yani

Geç döllenme belki. Sinir, stres, uykusuzluk, düzensiz yeme, hormonlar vs bunlar da adet gecikmesine sebep. Her belirti de hamilelik değil. Enfeksiyon da olabilir.

Konu açmadan önce başlıkları aratın bakın. Bu başlık altında 10 tane konu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…