- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
Merhabalar , 14 haziran da adetim 9 gün geçmesi sebebiyle sabah idrarda gebelik testi yapıp 2. Çizgiyi silik görünce akşamında acile gidip kan testi yaptırdım ve beta HCG değerim 104.40 çıktı gebelik önceki adetim bittikten çok sonra oluşmuş yeni bir gebelikmis doktorum 16 Haziran'da tekrar gelip kan testi yaptırmami istedi fakat ben haftaici gelebileceğini söylemiştim ki dün gece önce kahverengi lekelenmelerim oldu daha sonra kısa süreliğine sanki 1 2 damla pembeye dönüştü bende korkup kan testi yaptırdım ve beta HCG değerim 104.40 tan 199.6 ya çıkmış doktorum düşük olma ihtimaline karşı Progestan verdi günde 3 kez ağız yoluyla alıyorum. Şimdi sizce 2 günde beta HCG artış değerim kötü mü ve Progestan kullanıp gebeliğin bu kadar erken olduğu dönemlerde düşüğü önlenmiş birileri var mi.?
Bu benim 2. Gebeligim ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım kese bozulduğu için şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu seferki birde çok erken öğrenilmiş bir gebelik ve kahverengi lekelenmeler normal mi değerlere göre 2 - 3 haftalık gibi gözüküyor ?
Bu benim 2. Gebeligim ilkinde kürtaj olmak zorunda kaldım kese bozulduğu için şimdi yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bu seferki birde çok erken öğrenilmiş bir gebelik ve kahverengi lekelenmeler normal mi değerlere göre 2 - 3 haftalık gibi gözüküyor ?