aylacım sende varmı bebek?
hayır canım yok ilk aşılamadan sonra şehir değişikliği ev taşımaydı derken 2. aşılamayı yaptırmak istemedim işlerimizi bi yoluna koyalım ondan sonra tedaviye devam tabi bu arda kendiliğinden olursa daha iyi olur tabi bakalım kısmet artık kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz
canım kahverengi lekelernormal değil benim arkadaşımda aşılama ile hamile kaldı kahverengi lekeleri oldu kulak asmadı ve bebeğini kaybetti vakit kaybetme dr git ihmal etme sakın bizlerde bebeklerimize çok zor kavuştuk hiç ihmale gelmez böyle şeyler
yok hayatım ya kendimi salmadım.benim için en zor olanı belirsizlik.olumlu veya olumsuz cevap alınca rahatlıyorum.çünkü bir sonraki basamak için planlama yapıyorum.beklemede olunca oda olmuyor
arkadaşlar benim adetim geldi.dr la pazartesi görüşüp ne yapacağıma karar vericem.dr uygun görürse eylüle kadar ara vermek istiyorum.
yok hayatım ya kendimi salmadım.benim için en zor olanı belirsizlik.olumlu veya olumsuz cevap alınca rahatlıyorum.çünkü bir sonraki basamak için planlama yapıyorum.beklemede olunca oda olmuyor
arkadaşlar benim adetim geldi.dr la pazartesi görüşüp ne yapacağıma karar vericem.dr uygun görürse eylüle kadar ara vermek istiyorum.