Kahverengi lekelenme ne anlama geliyor

aylacım sende varmı bebek?

hayır canım yok ilk aşılamadan sonra şehir değişikliği ev taşımaydı derken 2. aşılamayı yaptırmak istemedim işlerimizi bi yoluna koyalım ondan sonra tedaviye devam tabi bu arda kendiliğinden olursa daha iyi olur tabi bakalım kısmet artık kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz

arkadaşlar hepinize çokkkk teşekkürlerama idrarda da negetif çıktı o yüzden ben artık normal yaşamıma geri dönüyorum hamilemiyim değilmiyim diye endişelenme dönemim bitti

hayır canım yok ilk aşılamadan sonra şehir değişikliği ev taşımaydı derken 2. aşılamayı yaptırmak istemedim işlerimizi bi yoluna koyalım ondan sonra tedaviye devam tabi bu arda kendiliğinden olursa daha iyi olur tabi bakalım kısmet artık kaderimizde ne varsa onu yaşıcaz

canım herşey gönlünce olsun
sizde problem neydi?

canım daha adet olmadın ki noluyo yani hemen!!! idrar testi adet 2-5 gün gecikince tam doğru sonuç verir. Hemen umudunu kaybetme belki yerleşme lekesidir inşallah öyledir canım salma kendini hemen..

yok hayatım ya kendimi salmadım.benim için en zor olanı belirsizlik.olumlu veya olumsuz cevap alınca rahatlıyorum.çünkü bir sonraki basamak için planlama yapıyorum.beklemede olunca oda olmuyor

seni çok iyi anlıyorum, öğrenince en azından belirsizlik ortadan kalkıyor. Daha adet kanaman olmadı diye öyle dedim. Hayırlısı olsun inşallah, bi kez daha aşılama deneyecekmisin yoksa tüpe mi geçeceksin.

canım kahverengi lekelernormal değil benim arkadaşımda aşılama ile hamile kaldı kahverengi lekeleri oldu kulak asmadı ve bebeğini kaybetti vakit kaybetme dr git ihmal etme sakın bizlerde bebeklerimize çok zor kavuştuk hiç ihmale gelmez böyle şeyler

genelde hamile kalıpta yerleşme kanaması olmayan yok....yerleşme kanamasıda bu kahverengi leke oluyor.1gün içinde oluyor bu sürekli değil.hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olursa normal değil.....anladın

yok hayatım ya kendimi salmadım.benim için en zor olanı belirsizlik.olumlu veya olumsuz cevap alınca rahatlıyorum.çünkü bir sonraki basamak için planlama yapıyorum.beklemede olunca oda olmuyor

16.günde idrarda çıkması imkansız zaten canım...

arkadaşlar benim adetim geldi.dr la pazartesi görüşüp ne yapacağıma karar vericem.dr uygun görürse eylüle kadar ara vermek istiyorum.

arkadaşlar benim adetim geldi.dr la pazartesi görüşüp ne yapacağıma karar vericem.dr uygun görürse eylüle kadar ara vermek istiyorum.

bazen beklemek kafanı toparlamak iyidir insan psikolojisi hazır olunca tüp bebekte daha başarılı oluyor çok ciddi problem yoksa bazen insan kendiliğinden hamile kalabiliyor benim özel mesajımı aldınmı senin neden ziyuaretçi mesajları profilin yok

canım üzüldüm,ama hakkında hayırlısı buymuş demekki,ayrıca bende seninle aynı fikirdeyim,belirsizliktense olumlu yada olumsuz bir sonucu tercih ederim,beklemek çok zor,ben daha 2-3 hafta sonra başlıcam tüp bebek için ama şimdiden çok fazla stres yapıyorum,artık bir an önce başlasada bitse bu süreç ne olacağınıda görsem diyorum.canım sakıncası yoksa sizde sorun neydi

canım bende hipotrid vardı 1,5yıldır tedavi oldum.düzeldi ama hala daha bir sonuç yok.eşimde de problem yok.eşime kruger testi bana hormon ve rahim filmi yapıldı.bir problem çıkmadı.ben sebepsiz infertiliteye inanmıyorum.mutlaka bir sebep vardır diye düşünüyorum.bakalım hayırlısı

canım üzüldüm ama hakkında hayırlısı olsun..Allahın ne zaman bi sürpriz vereceği hiç belli olmuyor..bu arada neden ara veriyorsun ki,aralıksız olunca vücut daha iyi tepkiler veriyor diye biliyorum...yinede doktorun daha iyi bilir tabi..üzme kendini tamama.s.

canım hayırlısı artık eğer ara verirsen de kendini iyi bi dinlerdir rahatlarsın ozaman
bizde sorun görünmüyor dr dediğine göre bakalım ben de bir rahatlayayım ondan sonra sil baştan tekrar tahilleri isticem güzel bir araştırsınlar bakalım gerçekten bişey varmı yok mu bi baksınlar

X