Kahverengi lekelenme ne anlama geliyor

CAYCAY76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
954
0
bugün aşılama olalı 16 gün oldu.dün akşam 1-2 damla kahverengi akıntım oldu.bu sabah progestan açık kahe olarak geri geldi.kanamam da yok sizce bu ne anlama geliyor?:uhm:

canım sen içini ferah tut ve dinlenmene bak bazen böyle şeyler olabiliyor

canım sen kendini sıkıntıya düşürme bence testide yapma dr verdiği günü bekle derim umarım şimdiden senin için hayırlı olur bebişin

hiç umudum olmadığı için test yaptırmamıştım.şimdi umutlanmalımıyım umutlanmamalımıyım bilmiyorum.geçen aşılamamda 15,günü adet olmuştum
sen demi aşılama yaptırdın

neden yaptırmadın belki adetin geliyordur belkide bebegin yerleşme kanamsıda olabilir böyle seyler ihmale gelmez ya hamileysen ya doktorun başka tedavi önercekse:eek:klava: hemen test yap

hiç umudum olmadığı için test yaptırmamıştım.şimdi umutlanmalımıyım umutlanmamalımıyım bilmiyorum.geçen aşılamamda 15,günü adet olmuştum
sen demi aşılama yaptırdın

umudun olsada olmasad a testi yaptırmalısın belki heyacanla belki isteksizce gidersin ama muhakkak gidersin umutlu olma umudu sonuç iyi olunca yaşarsın şimdi umutlu gidip hayal kırıklıgıyla dönme

neden yaptırmadın belki adetin geliyordur belkide bebegin yerleşme kanamsıda olabilir böyle seyler ihmale gelmez ya hamileysen ya doktorun başka tedavi önercekse:eek:klava: hemen test yap

haklısın ya ne bileyim geçen sefer tutmayınca çok üzülmüştüm bir de hiç ümidim yoktu o yüzden yaptırmadım.şimdi iş yerimdeyim öğleden sonraya kadar birşey olmazsa yaparım test

canım o zaman sen dr görün verdiği gün geçmiş bak bir an önce sonucu öğrenmen gerekli belkide şu an hamilesindir vakit kaybetmeden git derim
canım ben nisan ayında yaptırmıştım aşılamayı benim ki tutmadı aşılamanın 18. günü hastalanmıştım ben

Canım ben aşılama değil tüp bebek tedavisi görmüştüm ama aynı şey bendede olmuştu testi yaptırmama 2 gün kala kahverengi beklemiş kana benzeyen lekemolmuştu ve progestan aynen senin söylediğin gibi kahverengi gelmişti ben çok korkmuştum çünki o güne kadar jel bembeyaz geri geliyodu o kadar korkmuştumki hiç umudum kalmamıştı ağlamaktan kendimi harap ettim ama Rabbime şükürler olsunki boşuna evham yapmışım ben beni bırakıp gittiğini düşünürken oğlum bana sımsıkı tutunmuş meğerse .İnşallah senin bebişinde sana sımsıkı tutunmuştur canım sen içini rahat tut kendine sıkıntı yapma olurmu hep herşeyin en güzelini düşünki yaşayacaklarında öyle olsun .Sevgilerimle a.s.

Caycay beklemek neyi degistiri ki ??
Gerceklerden kacamayiz .
Güclü ol ve git testini yaptir belki de cok sevinecegin haberi hamile oldugunu ögreneceksin ..
Nasil belkiyorsun ? Ben olsam bir an bile beklemezdim .
Belki hamilesin ve dr. sana bir ilac önercek (vitamin hapi mesela ) .
Böyle seyler ihmale gelmez . :eek:klava:
Hadi hemen test yaptir ve bizi de haberdar et sonuctan .
Heyecanla bekliyoruzz ..
yerimseniben

arkadaşlar ben idrar testi yaptım malesef sonuç negatif.hala kanamam yok sanırım ilaçlar geciktirdi.

arkadaşlar ben idrar testi yaptım malesef sonuç negatif.hala kanamam yok sanırım ilaçlar geciktirdi.

canımsağlık olsun sizin için hayırlısı bu demek ki
ilaçlar geçiktirmiş olabilir
şimdi üzülmeden yola devam dimi sıradaki tedavi için dr bişey dedi mi

canımsağlık olsun sizin için hayırlısı bu demek ki
ilaçlar geçiktirmiş olabilir
şimdi üzülmeden yola devam dimi sıradaki tedavi için dr bişey dedi mi

yok canım daha dr la görüşmedim adet olmadım daha adet olunca görüşücem.eylül ayına kadar ara vermek istiyorum ben.bakalım dr ne diyecek
ümidim olmadığı için üzülmedimde.şimdi biraz kendime bakmak istiyorum.tedavinin stresinden çok salmıştım kendimi biraz kendimle ve eşimle ilgilenmek istiyorumsırnaşık şey

benim de aşılamanın 16.günü kahverengi lekelenmem olmuştu.ağlamaktan kendimi maff etmiştim.adet olacam sökülmüyo diye.ertesi gün kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı.inşallah hamilesindir canım.içime doğdu.okuyunca bianda kendim gözümün önüne geldi...

canım kahverengi lekelernormal değil benim arkadaşımda aşılama ile hamile kaldı kahverengi lekeleri oldu kulak asmadı ve bebeğini kaybetti vakit kaybetme dr git ihmal etme sakın bizlerde bebeklerimize çok zor kavuştuk hiç ihmale gelmez böyle şeyler

X