Kahverengi lekelenme ile ilgili

umutsuzvaka_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
229
235
27
Merhaba arkadaşlarrr bir konuda fikrinize ihtiyacım var, sürekli bahsi geçen bu kahverengi lekelenme tam olarak nedir gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum birçok belirti gösteriyorum iki üç gündür de çok özür diliyorum günlük pedde kahverengi akıntı gibi birşey görüyorum bunun gibi birşey mi bu lekelenme? Yardımcı olursanız çokkk sevinirim

Ya tam olarak bilmiyorum ama benimde mesela oldu öyle 2 damla pembe geldi daha sonra kahverengiye döndü tabi ben biliyodum hamile olduğumu bi kaç güne geçti ilaç kullandım

Merhabalar bir sorum olacaktı size . Biz 4 aydır bebek istiyoruz gecen ay hastaneye gittim süt hormonum yüksek oldugundan gebelik oluşmuyormus. İlaç verdi 1 aya yakın oldu kullanıyorum ama yaklaşık 5 gündür belli aralıklarlar kahverengi akıntım oluyor ama cok az regl olmadığına emınım. Erken olduğu için idrar testinde cıkmaz diye düşünüyorum. Sizce gebelik belirtisi mi. Ara ara midem bulanıyor ve kusma da yaşadım. Kasıklarıma agrı girip çıkıyor fazla sürmüyor. Lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…