Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan anlasılmaz kı kuzum. Belkı yerlesme kanamasıdır. Gec dollenmeyse. kahverengı leke dedıgın ne kadar surdu? Ne zaman yaptın testı sılık cıktı?Yaa yardım edebilecek kimse yok mu??
Çarşamba günü yapmıştım silik çizgi çıktı sadece şeffaf akinti vardı bi tek bugün geldi çizgi şeklinde çok aşırı değil ama endişelendim yine de.burdan anlasılmaz kı kuzum. Belkı yerlesme kanamasıdır. Gec dollenmeyse. kahverengı leke dedıgın ne kadar surdu? Ne zaman yaptın testı sılık cıktı?
Teşekkür ederim inşallah öyledir pazartesi gidicem inşallah kan vermeye hemde kontrol amaclı inşallah ciddi bisey yokturYerleşme kanamasıdır büyük ihtimal ama sen yine de dinlen bol bol devam ederse lekelenmen doktora görün
Yok korkma leke degıl kan geldıgınde o zaman endıselen. Yoksa aylarca yasayan arkadaslar var lekelenmeyı.rabbım hayırlısıyla kucagına almayınasıpetsın.Çarşamba günü yapmıştım silik çizgi çıktı sadece şeffaf akinti vardı bi tek bugün geldi çizgi şeklinde çok aşırı değil ama endişelendim yine de.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizinYok korkma leke degıl kan geldıgınde o zaman endıselen. Yoksa aylarca yasayan arkadaslar var lekelenmeyı.rabbım hayırlısıyla kucagına almayınasıpetsın.![]()
İyi günler lekelenmeniz sürdü mü yoksa tek seferlik miydi? Benim de gecikmemin 5. Günü leke geldi bugün 8. Günü devam ediyor hcg değerim de 5in altında ama düzenli artıyor adet mi geç döllenme mi çözemiyoruzKızlar merhaba adetim 5 gün geçti. Test yaptım silik çizgi çıktı daha kan vermedim ama bugün birazcık kahverengi leke gelmiş düşük tehlikesi olabilir mi ilk gebeliğim yardımcı olursanız sevinirm.![]()
Iyi günler lekelenmem2 gün sürdü o da çok yürüdüğüm için olabilir diye düşündüm şimdilik bisey yok bikac gün sonra kesildi inşallah kalbine göre olur canimİyi günler lekelenmeniz sürdü mü yoksa tek seferlik miydi? Benim de gecikmemin 5. Günü leke geldi bugün 8. Günü devam ediyor hcg değerim de 5in altında ama düzenli artıyor adet mi geç döllenme mi çözemiyoruz
20 Aralık canım maksimum 28 günde bi oluyorum rahim kalınlığı 18mm çıktı Cuma ya adet ya gebelik dedi perşembeden beri aralıklı olarak kasık batması ve lekelenmelerim oluyor ilk kez bu kadar gecikti adet olursam da düzenim değişicek ona üzülüyorumIyi günler lekelenmem2 gün sürdü o da çok yürüdüğüm için olabilir diye düşündüm şimdilik bisey yok bikac gün sonra kesildi inşallah kalbine göre olur canimson adet tarihin ne zaman
Teşekkür ederim canım inşallah darısı sana olsun20 Aralık canım maksimum 28 günde bi oluyorum rahim kalınlığı 18mm çıktı Cuma ya adet ya gebelik dedi perşembeden beri aralıklı olarak kasık batması ve lekelenmelerim oluyor ilk kez bu kadar gecikti adet olursam da düzenim değişicek ona üzülüyorumBu arada allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Söktürücü verdi içmeden beklesem miTeşekkür ederim canım inşallah darısı sana olsun⚘
Vallahi cumaya kadar dediyse bnce bekle idrar testi yaptın mı?Söktürücü verdi içmeden beklesem mi
İdrar testi yaptınız mı?Gecikmenin 5. Günü bana bekle demişti ama şimdi de söktürücü verdi 5. Günün sonucuna bakarak. Beklesem mi içsem mi bilemedim
Perşembe yapmıştım o zamandan beri hafif lekelenmelerim var yapmadım adet olucam diye düşündümİdrar testi yaptınız mı?
Ama eğeer yerleşmeyse 3 gün sonra yine yapsaydınızPerşembe yapmıştım o zamandan beri hafif lekelenmelerim var yapmadım adet olucam diye düşündüm
Yarın sabah yapıcam aslında kasık ağrılarım da oluyor Salı’dan beri neden adet olamıyorum anlamadımAma eğeer yerleşmeyse 3 gün sonra yine yapsaydınız