Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyon rahim ağzında yara veya kist de olabilir. Doktora gorun canım.

Tesekkur ederim iki tane ablam var ikisinde de hamilelik oncesınde boyle camurumsı akıntı gelmıs o yuzden forumda da sorayım dedim :) devam ederse görünücem

Tabi o da olabilir Allah gönlündekini nasip etsin canım :) bir ihtimal adetin erken gelecek de olabilir a

folik asiti ben hamıle kalmadan baslanabılecegını bilmiyordum acıkcası daha yeni ogrendım baslamadım o yuzden hamıle kalırsam kullanırım dıyırudm

Normalde korunmayi bırakmadan 2-3 ay önce veriyorlar canım eczaneden kendin de alabilirsin. Folik us, folbiol, folik -1

Tamam canım sagolasın bilgi ııcn. Ben bir bucuk yıllık evliyim ilk bir yılım kabus gıbıydi vajinusmus belası yuzunden asla anne olamayacagımı dusunuyordum beladan kurtulunca da hemen istedik arastıema falan yapmadım bu ay degulsem de ogrenmıs oldum :)

Benim ikinci bebeğim doğdu hala yeni şeyler öğreniyorum canım :)

Benim ikinci bebeğim doğdu hala yeni şeyler öğreniyorum canım :)
Allah baguslasın :) adetim sabaha kadar bekledim belki adet belirtisidir diye gelmeyince buraya yazdım cunku kasıklarımda da agrı vardı. Buraya yazdıktan sonra adet oldum vardır bunda da bir hayır tesekkur ederım cevaplarınız için :)

Kızlar merhabalar benim de bir sorum olacak size :)
Bat 13 ocaktı. 13 ocak akşamı kahverengi leke geldi hastalanıyorum sandım. Fakat sadece sabahları koyu kahverengi geliyor ve bir daha gelen bişey yok Bugün 5. günüm .
15'inde idrar testi yaptım ama negatifti. Hamile olabilir miyim ? artık denemeye korkuyorum . 2 senedir deniyoruz fakat hamile kalamıyorum. Herşey yapıldı rahim filmine gidicektim bu ay ama henüz hastalanamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…