- Konu Sahibi asiyebilge
-
Aynen kırmızı taze kan olursa doktor o zaman gel demıstıBen sadece kırmızı olursa tehlikeli diye biliyorum.Hele senin bata daha zaman varsa yüksek ihtimalle yerleşmedir
İnşallah hamilesindirArkadaşlar çok teşekkürler yanıtlarınız için. Bugün kahverengi lekelenme bi daha adet sancısıyla geldi bu kez. Bir tl kadar büyüklükte. Sonra kesildi. Akşamüstü idrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sabah ilk idrarla tekrar edicem yine çıkarsa inşallah hamileyim
Arkadaşlar çok teşekkürler yanıtlarınız için. Bugün kahverengi lekelenme bi daha adet sancısıyla geldi bu kez. Bir tl kadar büyüklükte. Sonra kesildi. Akşamüstü idrar testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Sabah ilk idrarla tekrar edicem yine çıkarsa inşallah hamileyim
Bu gebelk belirtisi deolablr ama lekelern devam ederse doktora gitmen Lazm test yap vrsa cikarMerhaba arkadaşlar eşimle korunmayı bıraktık bebek istiyoruz Allah izin verirse... benim bugün adet olmam gerekiyordu ancak iki gündür sadece peçeteye bir iki damla kahverengi leke geliyor ...adet oldum sanıyorum ama adetim böyle olmaz benim sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi hamile miyim acaba..
Uzulme canim. Hayirlisi de gec onundeki aya odaklan stres te sebep olablr adet degisimine. Cnaim kimyasal da yasamis olablrsn kan testi yaptirdin mi silik cizgiyi gormussun bnm kimyasalda oyle olmustuMalesef regl oldum. Yaklaşık 1 yıldır 30-32 gün aralığında gerçekleşen adetim bu ay 27. Gün geldi. Çok ağladım üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki.
Teşekkür ederim biraz daha bekleyim test yapacağım ...Allah isteyen herkese nasip etsinBu gebelk belirtisi deolablr ama lekelern devam ederse doktora gitmen Lazm test yap vrsa cikar
Test yp dememdeki sebep su ckrsa hemen doktora git belki riskli bi durum var ise ilac verir lekelenmeler riskli cnku o bakimdan cnmTeşekkür ederim biraz daha bekleyim test yapacağım ...Allah isteyen herkese nasip etsin
Daha iki gündürTest yp dememdeki sebep su ckrsa hemen doktora git belki riskli bi durum var ise ilac verir lekelenmeler riskli cnku o bakimdan cnm
Test yp dememdeki sebep su ckrsa hemen doktora git belki riskli bi durum var ise ilac verir lekelenmeler riskli cnku o bakimdan cnm
Tatildeydim canım kan testi yaptırmadım. Regl olunca da emin oldum zaten. Reglim erken başladı ve çabuk bitti. Belki kimyasaldır dediğin gibi. Bu hamile kalmayı zorlaştıran bi durum mu? Umarım önümüzdeki ay olur inşallah inşallah inşallahUzulme canim. Hayirlisi de gec onundeki aya odaklan stres te sebep olablr adet degisimine. Cnaim kimyasal da yasamis olablrsn kan testi yaptirdin mi silik cizgiyi gormussun bnm kimyasalda oyle olmustu
Yok kuzum bende bu tip cok arastirma yaptim asla bizi zora sokcak bisey degil hatta duydugum bircok bilgiye dayanarak soylyorm ertesi ay hamile kalma sansi yuksek olyormus cnku kimyasalda temzleniymus rahim. Farketmezsen adet gormus gibi hayatina dvm edeblyorsun. Olur merak etmeTatildeydim canım kan testi yaptırmadım. Regl olunca da emin oldum zaten. Reglim erken başladı ve çabuk bitti. Belki kimyasaldır dediğin gibi. Bu hamile kalmayı zorlaştıran bi durum mu? Umarım önümüzdeki ay olur inşallah inşallah inşallah
MerhabaArkadaşlar benim reglime yaklaşık 5-7 gün var. Değişken olduğu için net bilemiyorum. Bu ay ovulasyon tarihlerini sıkı çalışarak değerlendirdik
Az önce tuvalette peçeteye açık kahve bi akıntı geldi. Ama koyu renk değildi.
Gebelik belirtisi olarak sık görülen kahverengi leke ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yazabilir mi acaba, tam olarak nasıl? Sıvı mı mukus gibi mi çok mu koyu renk açık mı?
İnşallah gebelik belirtimde, amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?