- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aleynanur41
-
sabah ogle aksam kullanmami istedi bana fazla geldi aksam yatarken kullanicam kahverengi lekede sukur gecti doktorumu degistiricem zaten hic memnun kalmadimNeden sürekli alttan bakıyor ki doktorun şaşırdım bence mecbur kalmadıkça alttan bakılmamalı. Progestan A gelince benimde 7. Haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu her ihtimale karşı doktorum kullandırdı çok şükür geçti. Progestan kullanmak demek ille de düşük riski var demek değil canım stres yapma zaten düşük olacaksa progestan bile engelleyemiyor. Sen sadece ilacını kullan ve dua et
sabah ogle aksam kullanmami istedi bana fazla geldi aksam yatarken kullanicam kahverengi lekede sukur gecti doktorumu degistiricem zaten hic memnun kalmadim
cnim alttan bakması l normal leke hemen herkes de oluyir.kalp artışların duydunmu?sabah ogle aksam kullanmami istedi bana fazla geldi aksam yatarken kullanicam kahverengi lekede sukur gecti doktorumu degistiricem zaten hic memnun kalmadim
Şok olucaksınız size kullandıgım ilaçları söyliyimKaç mg verdi acaba üç öğün demiş bide ben 100 lük günde iki kere kullanmıştım kısa bir süre. Bencede değiştir inan bu kadar alttan bakan ilk defa duyuyorum
Şok olucaksınız size kullandıgım ilaçları söyliyim
Megadyn
Folbiol
Coraspin
Progestan
Kan sulandırıcı iğne (10 gün)
Hepsinden 1 er tane günde içmemi söyledi doktor bu kadar sağlıklı dedi bebeğime neden bu kadar ilaç verdi anlamış değilim Kullansam belki bebegime de fazla geliceK şimdi ilacı azalttım folbiolla coraspin günde 1 tane kullanıyorum kahverengi lekem dünden beridir gelmiyor şükür başka bir doktora randevu aldım bayramdan sonra gidicem
Amin ya inşallahÇokmuş gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini
Yok daha kucuk haftaya belkı oda 6. Haftaya yenı gırdık dahacnim alttan bakması l normal leke hemen herkes de oluyir.kalp artışların duydunmu?
200 mg benım kıKaç mg verdi acaba üç öğün demiş bide ben 100 lük günde iki kere kullanmıştım kısa bir süre. Bencede değiştir inan bu kadar alttan bakan ilk defa duyuyorum
200 mg benım kı
Bana söylenen kahverengi kana dönüşürse düşük tehlikesi vardır dediler doktorumu değiştirdim ayın 18 inde gidicem benimkiler akıntıya döndü yani normal akıntı var200 mg ve günde üç kere anladığım kadarıyla bu derece ciddi bir akıntın yok canım mutlaka başka bir doktora daha görün açıkçası çok fazla ilaç almaktan yana biri değilim belkide bana ondan çok geldi
Bana söylenen kahverengi kana dönüşürse düşük tehlikesi vardır dediler doktorumu değiştirdim ayın 18 inde gidicem benimkiler akıntıya döndü yani normal akıntı var
Canım bende 4+5 deyim bana da günde iki kez progestani fitil olarak verdikızlar ben 5hafta 3gun oldu hamıleyım gecen kontrolüme gittim alttan baktı ilk gittigimdede alttan bakmıştı kalp atışlarını duyamayız daha kucuk demişti sonra o akşam benden kahverengi leke geldi 1 damla ertesi günü tekrar geldi doktoruma söyledim progestana basla dedi progestan da düşük tehlikesi icin değil mi korkuyorum ya hatta baya saglıklıydı bebegim :/ 6. Haftanın basında olmamıza ragmen 22. Bin küsür çıktı beta hcgaradı hatta masallah cok iyi çıkmış beta dedi 4 gün önce 1406 ydı cünkü kesemde haftaya göre 10 mm ydi gayet iyimiş korkmaya basladım durduk yere ne oldu kı ya
Canim test yaptın mı senSelam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Daha bi gün geçmedi ki canımCanim test yaptın mı sen
Anladım canım ama test yapsan varsa şimdide çıkarDaha bi gün geçmedi ki canım
Geçerse yaparım
Bıgün tam günüm
Sökmedi hayret
Ama umutlanmak da istemem
Söküldü canım maalesefAnladım canım ama test yapsan varsa şimdide çıkar
Önümüzde ki aya inşallah canım ❤Söküldü canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?