• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi leke...

Aleynanur41

Mila'm abla oluyor 💕
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
833
622
103
30
kızlar ben 5hafta 3gun oldu hamıleyım gecen kontrolüme gittim alttan baktı ilk gittigimdede alttan bakmıştı kalp atışlarını duyamayız daha kucuk demişti sonra o akşam benden kahverengi leke geldi 1 damla ertesi günü tekrar geldi doktoruma söyledim progestana basla dedi progestan da düşük tehlikesi icin değil mi korkuyorum ya hatta baya saglıklıydı bebegim :/ 6. Haftanın basında olmamıza ragmen 22. Bin küsür çıktı beta hcg :( aradı hatta masallah cok iyi çıkmış beta dedi 4 gün önce 1406 ydı cünkü kesemde haftaya göre 10 mm ydi gayet iyimiş korkmaya basladım durduk yere ne oldu kı ya :(

Neden sürekli alttan bakıyor ki doktorun şaşırdım bence mecbur kalmadıkça alttan bakılmamalı. Progestan A gelince benimde 7. Haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu her ihtimale karşı doktorum kullandırdı çok şükür geçti. Progestan kullanmak demek ille de düşük riski var demek değil canım stres yapma zaten düşük olacaksa progestan bile engelleyemiyor. Sen sadece ilacını kullan ve dua et

Neden sürekli alttan bakıyor ki doktorun şaşırdım bence mecbur kalmadıkça alttan bakılmamalı. Progestan A gelince benimde 7. Haftalarda kahverengi lekelenme olmuştu her ihtimale karşı doktorum kullandırdı çok şükür geçti. Progestan kullanmak demek ille de düşük riski var demek değil canım stres yapma zaten düşük olacaksa progestan bile engelleyemiyor. Sen sadece ilacını kullan ve dua et
sabah ogle aksam kullanmami istedi bana fazla geldi aksam yatarken kullanicam kahverengi lekede sukur gecti doktorumu degistiricem zaten hic memnun kalmadim

sabah ogle aksam kullanmami istedi bana fazla geldi aksam yatarken kullanicam kahverengi lekede sukur gecti doktorumu degistiricem zaten hic memnun kalmadim

Kaç mg verdi acaba üç öğün demiş bide ben 100 lük günde iki kere kullanmıştım kısa bir süre. Bencede değiştir inan bu kadar alttan bakan ilk defa duyuyorum

Kaç mg verdi acaba üç öğün demiş bide ben 100 lük günde iki kere kullanmıştım kısa bir süre. Bencede değiştir inan bu kadar alttan bakan ilk defa duyuyorum
Şok olucaksınız size kullandıgım ilaçları söyliyim

Megadyn
Folbiol
Coraspin
Progestan
Kan sulandırıcı iğne (10 gün)

Hepsinden 1 er tane günde içmemi söyledi doktor bu kadar sağlıklı dedi bebeğime neden bu kadar ilaç verdi anlamış değilim Kullansam belki bebegime de fazla geliceK şimdi ilacı azalttım folbiolla coraspin günde 1 tane kullanıyorum kahverengi lekem dünden beridir gelmiyor şükür başka bir doktora randevu aldım bayramdan sonra gidicem

Şok olucaksınız size kullandıgım ilaçları söyliyim

Megadyn
Folbiol
Coraspin
Progestan
Kan sulandırıcı iğne (10 gün)

Hepsinden 1 er tane günde içmemi söyledi doktor bu kadar sağlıklı dedi bebeğime neden bu kadar ilaç verdi anlamış değilim Kullansam belki bebegime de fazla geliceK şimdi ilacı azalttım folbiolla coraspin günde 1 tane kullanıyorum kahverengi lekem dünden beridir gelmiyor şükür başka bir doktora randevu aldım bayramdan sonra gidicem

Çokmuş gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini

200 mg ve günde üç kere anladığım kadarıyla bu derece ciddi bir akıntın yok canım mutlaka başka bir doktora daha görün açıkçası çok fazla ilaç almaktan yana biri değilim belkide bana ondan çok geldi
Bana söylenen kahverengi kana dönüşürse düşük tehlikesi vardır dediler doktorumu değiştirdim ayın 18 inde gidicem benimkiler akıntıya döndü yani normal akıntı var

Bana söylenen kahverengi kana dönüşürse düşük tehlikesi vardır dediler doktorumu değiştirdim ayın 18 inde gidicem benimkiler akıntıya döndü yani normal akıntı var

Aynen kırmızıya dönerse tehlikeli neyse çok şükür akıntıya dönmüş her şey normal demek ki ;) iyi yapmışsın bu gidişinde kalp atışını da duyarsın inşallah

kızlar ben 5hafta 3gun oldu hamıleyım gecen kontrolüme gittim alttan baktı ilk gittigimdede alttan bakmıştı kalp atışlarını duyamayız daha kucuk demişti sonra o akşam benden kahverengi leke geldi 1 damla ertesi günü tekrar geldi doktoruma söyledim progestana basla dedi progestan da düşük tehlikesi icin değil mi korkuyorum ya hatta baya saglıklıydı bebegim :/ 6. Haftanın basında olmamıza ragmen 22. Bin küsür çıktı beta hcg :KK43: aradı hatta masallah cok iyi çıkmış beta dedi 4 gün önce 1406 ydı cünkü kesemde haftaya göre 10 mm ydi gayet iyimiş korkmaya basladım durduk yere ne oldu kı ya :KK43:
Canım bende 4+5 deyim bana da günde iki kez progestani fitil olarak verdi

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Back