• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
4 ay gibi bi süre oldu sanırım bebek düşünüyoruz, adet düzenim değişti önceden hiç şaşmazdı son bi kaç aydır 30 günde bir oldum hep. Regl günü gelmeden lekelenme olmazdı, günü geldiğin de ilk kahverengi leke şeklinde gelir bi kaç saat sonra normale döner kırmızıları görürdüm. Bat a 3 gün var bi iki damla şeklinde kahverengi leke geldi durdu devamı yok adet olucakmisim gibi hafif sancım var, erken adet olsaydim bu kadar az gelmezdi diyedüşündüm öyle olsa bile çoktan kırmızıları görmem gerekirdi herhalde bilemedim , gebelik beklediğim için soruyorum bu durumla karşılaşıp çift çizgi gören var mı test yapmak için adet günümün geçmesinibekliyorum , merakımı giderin lütfen :halay:

4 ay gibi bi süre oldu sanırım bebek düşünüyoruz, adet düzenim değişti önceden hiç şaşmazdı son bi kaç aydır 30 günde bir oldum hep. Regl günü gelmeden lekelenme olmazdı, günü geldiğin de ilk kahverengi leke şeklinde gelir bi kaç saat sonra normale döner kırmızıları görürdüm. Bat a 3 gün var bi iki damla şeklinde kahverengi leke geldi durdu devamı yok adet olucakmisim gibi hafif sancım var, erken adet olsaydim bu kadar az gelmezdi diyedüşündüm öyle olsa bile çoktan kırmızıları görmem gerekirdi herhalde bilemedim , gebelik beklediğim için soruyorum bu durumla karşılaşıp çift çizgi gören var mı test yapmak için adet günümün geçmesinibekliyorum , merakımı giderin lütfen :halay:
Canım yerleşme kanamasıysa testte silik de olsa çıkar. Beklemene gerek yok.

Yerleşme kanaması beklenen adet tarihi geçtikten sonra olmuyor mu öyle biliyorum :110:
Yerlesme kanamasi genelde adetten bir kac gun once .adet gunu veya bi kacgun sonra olabiliyor canim.bu tamamen yumurtlama ve dollendikten sonraki gecen doneme bagli her kadinda sabit degil yani tatlim.insallah Allah im gonlune gore verir

Back