Sadece bu durumla karşılaşıp çift çizgi gören var mı diye sordum , tabi ki başka birşey de olabilir :)yerleşme kanaması olabilir. ama başka bir şeyde olabilir. kimse bilemez ki bunu :)
İnsallahinşallah bebiş vardır.
Vardir tabi. Yerlesme kanamasi oluyor regle yakin 1 2 damlalik kanama yasayan cok oluyor.Sadece bu durumla karşılaşıp çift çizgi gören var mı diye sordum , tabi ki başka birşey de olabilir :)
Yerleşme kanaması adetten önce mi oluyor genelde yoksa beklenen adet tarihi geçtikten sonra mı ? Bunun hakkında hiç bi fikrim yokVardir tabi. Yerlesme kanamasi oluyor regle yakin 1 2 damlalik kanama yasayan cok oluyor.
Yerlesme yumurtlamadan 10 12 gun sonra oluyor genelde. Beta salgılanmayada ayni zamanda basliyir. Adetin 1 2 gun oncesinyada adetin ilk 1 2 gunu yerlesme kanamasi olabiliyor. Kisiden kisiye degisiyor.Yerleşme kanaması adetten önce mi oluyor genelde yoksa beklenen adet tarihi geçtikten sonra mı ? Bunun hakkında hiç bi fikrim yok
Test yap teeestttBenimde hesapladığım tarih 26 aralıktı. Ama hiç bizaman o gün olmadığım ve 3-4 gün erken olduğum için beklediğim tarih geçtiğimiz pazar günüydü, sabah uyandım kahverengi leke gelmiş göğüslerim acıyordu ama gerisi gelmedi. Pazartesi sabah yine aynı ama gerisi yok. Bugünde sabah biraz leke vardı hala yok ve göğüslerimde adet olmuşumda rahatlamışım gibi yumuşadı. Bu ay devit ampul içmiştim sanırım o bozdu dengemi diye düşündüm. Kasıklarım belim ağrıyor gelen giden yok
Eleştirin diye değil, yardimci olun diye yazdim. Yorumunuzu kendinize saklarsaniz sevinirim:)Bu aralar da moda oldu bu tarz sorularGarip geliyor artık düzenli iliskiler yaşayıp daha sonra panik olmak :)
Böyle bir yere yazdıysan eleştiriye de açık olmalısın :) Günahlarınıza bir de şahit tutmayın lütfen, hata bir olur iki olur düzenli olması sonuçlarına katlanmayı gerektirir yardım almayı değil.Eleştirin diye değil, yardimci olun diye yazdim. Yorumunuzu kendinize saklarsaniz sevinirim:)
Neyin hata olduğu her zaman özneldir. İnsanlarin fikirlerine saygi duymayi tercih etmek yerine birde günah diye eleştirmeyi tercih etmeniz sizin gericiliginizin gostergesidir maalesef ki. Herkesin günahı, dini, dili, ırkı ayri oldugu gibi fikirleride ayri olabilir. Kalitesiz ve saygisiz eleştirilerinizi her zaman kendinize saklamanizi oneririm. Daha fazla sizinle muhattap olamayacağim. Sizi gibi insanlarla ayni ülkede yaşamak utanç verici. İyi akşamlar.Böyle bir yere yazdıysan eleştiriye de açık olmalısın :) Günahlarınıza bir de şahit tutmayın lütfen, hata bir olur iki olur düzenli olması sonuçlarına katlanmayı gerektirir yardım almayı değil.
Elhamdulillah muslumanım, benimle ayni ülkede yaşıyorsan senin buna saygı duyman lazım. Gunah diye eleştirmek göreceli değildir kitabımız da yazanı sana aktardım , sana gericilik olarak geliyorsa mümkünse benim ülkemi terketmelisin. Rabbim iyi insanların sayısını arttırsın , bizim öyle insanlara ihtiyacımız var. Sizin gibi insanlara değil , üstüne gelmiş bir de burda gunahiniza şahit tutuyorsunuz. Yaptığınız normalmiş gibi her yere yazıyorsunuz , bu ülkede yaşıyorsan zinayı normallestiremezsin. Normal olan ülkelere gidebilirsin , bilgi yoksunusun ustelik kim bilir yaşın kaç. Erkek arkadaşınla düzenli iliskiye girdiğini belirtmişsin sonra biz gibi insanlarla ayni ülkede yasamanın utanç verici olduğunu. Pardon da nasıl bi zihniyete sahipsin ? Asıl bizim sizin gibi insanlardan utanmamız gerekir :)Neyin hata olduğu her zaman özneldir. İnsanlarin fikirlerine saygi duymayi tercih etmek yerine birde günah diye eleştirmeyi tercih etmeniz sizin gericiliginizin gostergesidir maalesef ki. Herkesin günahı, dini, dili, ırkı ayri oldugu gibi fikirleride ayri olabilir. Kalitesiz ve saygisiz eleştirilerinizi her zaman kendinize saklamanizi oneririm. Daha fazla sizinle muhattap olamayacağim. Sizi gibi insanlarla ayni ülkede yaşamak utanç verici. İyi akşamlar.
konun hortladiiiHe konu hortlamisken hamileyim :) Bu başlığı açtığım da merakım yerlesme kanaması olup olmadığıydı , ve öyleymiş. 6 haftalık olduk :) Var mi benimle ayni ülke de yasamaktan utananHa bir de resmî nikahımız var umarım utanmıyorsunuzdur az önceki şahıs gibi
Yaa evet :) umarım benimle ayni ülke de yasamaktan utanmiyorsundur çünkü hamileyim ve resmî nikahım var :)konun hortladiiihortlamsaydi hamile oldugunu bilemicektik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?