Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elifkbr

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
975
170
23
29
Adet 3 gün geçti kahverengi az bi leke gördüm çamaşırım da gebelik bekliyordum yarın kan testi için gidicektim sizce adet mi bu ? Yerleşme kanaması diye duydum öyle olabilir mi ?

Adet 3 gün geçti kahverengi az bi leke gördüm çamaşırım da gebelik bekliyordum yarın kan testi için gidicektim sizce adet mi bu ? Yerleşme kanaması diye duydum öyle olabilir mi ?
Daha önce böyle bir lekelenme yaşamadıysanız şayet büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir...
Benim ilk Kızımda 40 gün süren bir kanama olmuştu. Doktorun düşük yapmışsın bebeğin yok demişti. 1 ay sonra şüphe üzerine kan tahlili verdim hamile olduğumu ögrendim. 1 gün sonra özel hastaneye gidip ultrason girdiğim ki, bebeğim sağlıklımı diye baktırayım dedim. Doktor bir baktı ki 16 haftalık olmuşum bebek karnımda canlanmış:halay: Şu dünya da olmayacak şey yoktur yani:KK48:

Daha önce böyle bir lekelenme yaşamadıysanız şayet büyük ihtimalle yerleşme kanaması olabilir...
Benim ilk Kızımda 40 gün süren bir kanama olmuştu. Doktorun düşük yapmışsın bebeğin yok demişti. 1 ay sonra şüphe üzerine kan tahlili verdim hamile olduğumu ögrendim. 1 gün sonra özel hastaneye gidip ultrason girdiğim ki, bebeğim sağlıklımı diye baktırayım dedim. Doktor bir baktı ki 16 haftalık olmuşum bebek karnımda canlanmış:halay: Şu dünya da olmayacak şey yoktur yani:KK48:
:oha: bir yandan çok hoş :) 16hafta hiç o mu bu mu diye dert etmemissiniz

Biri benide aydınlatabilir mi ?
27 kasımda regli olmam gerekirken olmadım sonrasında 28 kasım akşamı benden kahve rengi çamur akıntı geldi. 29undada relgi oldum ama normalden daha az ve sadece idrarımı yapaeken gelen bi kan orkidime leke bırakıyor sadece bugün 30 kasım ve çok azaldı kanamam sanki adetimin son günüymüşte biticekmiş gibi bu neden olabilir hiç böyle bişey yaşamadım adetim hep düzenlidir.:110:

Canm bende senn gbiyim adete bir hafta kala koyu kahverngi leke oldu devami gelmedi smdi bende beklyrm yarn bat:)

Masallh cnm ya senn bole koyu kahve akntin oldmu

:oha: bir yandan çok hoş :) 16hafta hiç o mu bu mu diye dert etmemissiniz
Dert etsen ne yazar ki.
Kadın Dogum Uzmanına gittim ve alttan ve kasıklarıma bastırarak elle muayane etti ve düşük yapmışsın dedi.
Ultrasona yolladı 6 ay sonrasına gün verdi. Günümüzde her doktorun odasında ultrason aleti var. O zamanlar koskoca devlet hastanesinde 1 tane ultrason vardı ve tüm hastalar oradan gün alıp sıraya girerek muayane oluyordu. ( Sadece hamileler degil diğer bölüm hastaları da o ultrasona giriyordu.)
Şimdiki gibi doktor seçme hakkın yoktu.
Ben kızımı 9 ay boyunca kasıgımda taşıdım.Bebek aşagıya düşmüştü ve eş bebeğin önüne geçmişti. 16 haftalık hamileyken benim kilom 38 dı ve karnım hiç çıkmamıştı. Çocuk normal kilosunun 3 de 1 agırlıgındaydı. Zayıf oldugu için haraketleride çok yavaş oldugundan benimde ilk hamilelik tecrübemden olsa gerek anlayamadım işte.
Ama içimde hep bir ACABA MI?! sorusu olmadı diyemem:KK48: Zaten bana hebatit b aşısı yapılacaktı ve ben hamile olabilirim dedim doktora oda kan tahliline yolladı o zaman çıktı sonuç:halay:
Bu sene 2000'de olan bir olay ve siğorta hastanesine gidiyordum.

Masallh cnm ya senn bole koyu kahve akntin oldmu
Onu hatırlamıyorum ama ilk gün çok aşırı bir kanamam oldu. Memleketten arkadaşı aradım durumu anlattım. Arkadaş bana ''Gün aşırı birliktelik yaşadıysan ve sende hamile kaldıysan bu sık birliktelik bebege zarar vermiş olabilir. Sırt üstü yat ayaklarını yukarı kaldır ''Dedi. Ben Ayaklarımın altına 4 tane falan yastık koyup sırt üstü yattım bir kaç gün. Sanırım o yatış benim kızımın düşmemesine vesile oldu.
Gün aşırı birlikteliğin bu şekilde yan etkisi de var maalesef.
Hamileliğin ilk aylarında sık ilişkiye girmek düşüğe sebep oluyormuş

Onu hatırlamıyorum ama ilk gün çok aşırı bir kanamam oldu. Memleketten arkadaşı aradım durumu anlattım. Arkadaş bana ''Gün aşırı birliktelik yaşadıysan ve sende hamile kaldıysan bu sık birliktelik bebege zarar vermiş olabilir. Sırt üstü yat ayaklarını yukarı kaldır ''Dedi. Ben Ayaklarımın altına 4 tane falan yastık koyup sırt üstü yattım bir kaç gün. Sanırım o yatış benim kızımın düşmemesine vesile oldu.
Gün aşırı birlikteliğin bu şekilde yan etkisi de var maalesef.
Hamileliğin ilk aylarında sık ilişkiye girmek düşüğe sebep oluyormuş
Canm bnmde bugn iliskm yoldu ack jahve akntm gelms sence varmdr sukur kurtlms bebgn

Canm bnmde bugn iliskm yoldu ack jahve akntm gelms sence varmdr sukur kurtlms bebgn
Valla ne desem yanlış olur.
Eğer gününüz geçtiyse bir kan tahliline gidin derim.
Hamilelikten şüpheleniyor isen sırt üstü yatıp ayaklarını altına yastık koyup uzan bir kaç gün derim ;)
Benimde ilişkinin hemen ardından gelen bir kanama değildi ki zaten. Gün aşırı ilişki bebeğe zarar verip bir kaç gün içinde düşüğe kadar götürebiliyormuş.
Rabbim Gönlünüzün Muradını Versin

Valla ne desem yanlış olur.
Eğer gününüz geçtiyse bir kan tahliline gidin derim.
Hamilelikten şüpheleniyor isen sırt üstü yatıp ayaklarını altına yastık koyup uzan bir kaç gün derim :KK66:
Benimde ilişkinin hemen ardından gelen bir kanama değildi ki zaten. Gün aşırı ilişki bebeğe zarar verip bir kaç gün içinde düşüğe kadar götürebiliyormuş.
Rabbim Gönlünüzün Muradını Versin
Amin canm ins yarn bat ondan beklyrm olmazsamgidicm zaten :) aynen dikkat etmek lazm basma ilk drfa grldi ondan sastm

Merhaba bana da yardım edin kafam karışık adete 6 gün kala adet sancısı çektim peşine kahve leke oldu ertesi günde minik yine gelmiş leke. İki gündür gelmiyodu . Bugünde kahve sarı arası akıntı geldi bata 1 gün kaldı ne şimdi bu

Aynı şey bendede var çatlatma ignesi oldum adetine 4 gun var sarimsi açık kahve kuru çamaşırımda leke var 2 gündür yerleşme mi acaba inşallah oyledir

Kızlar merhabalar benim de bir sorum olacak size :)
Bat 13 ocaktı. 13 ocak akşamı kahverengi leke geldi hastalanıyorum sandım. Fakat sadece sabahları koyu kahverengi geliyor ve bir daha gelen bişey yok Bugün 5. günüm .
15'inde idrar testi yaptım ama negatifti. Hamile olabilir miyim ? artık denemeye korkuyorum . 2 senedir deniyoruz fakat hamile kalamıyorum. Herşey yapıldı rahim filmine gidicektim bu ay ama henüz hastalanamadım .

Back