Gebeliğe Hazırlık Kahverengi leke hamilelik midir ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Khvlkek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
121
-42
Kızlar bu ay 9 gün sadece kahverengi lekem geldi kırmızıya dönmedi adet sayılmıyormuş , ağzımda metalik tat vardı 3 gündür bulantılarım da var herşeyin kokusunu çok kötü alıyorum iştahım yok ama bi yandan gribim öksürüğüm falan da var sizce grip olduğum için mi böyle belirtilerim mi var yoksa hamile miyim , testi yarın yaptırıcam ama sizden yorum bekliyorum heycanlıyım ve yarın negatif çıkarsa moralim çok bozulcak biraz Umut olsun yazılanlar bana ve ayrıca polikistik overim var kahverengi lekem bu yüzden gelmiş olabilir mi?

Ve ayrıca polikistik overim var kahverengi leke belki bu yüzden gelmiş olabilir mi ?

Kahverengi lekeleriniz bir önceki aydan kalma olabilir her zamankinden daha çok sıvı tükettiyseniz içinizi temizlemiş olabilir. Yumurtlama döneminde de bazi kadınlarda kahverengi akıntı görülebilir. İnşallah gebeliktendir. Gripte vücutta kırgınlık yorgunluk iştahsızlık yapabilir bazı söyledikleriniz gebelik belirtisi olabilir insallah gebesinizdir ama sonucunuz negatif çıksa da lütfen kendinizi üzmeyin. Yaşadıkça umut hep vardır. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

X