• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahverengi leke geldi

endlesslove06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
78
6
86
Ankara
arkadaşlar 38+4 günlük hamileyim bugün öğlen bi akıntı geldiğini hissettim gittim baktım kahverengi bi leke gelmiş bu leke nişanmı oluyo hastaneye gittim nstye girdim sancım fazla çıkmadı bide açıklık yok dedi doktor sancın olursa suyun gelirse gel dedi bu leke geldikten sonra doğum ne zaman başlıyor

bence nişandır canım gözün aydın beklediğin yavrun geliyor 1 haftaya kadar doğar diyolar nişan gelince doğum hikayelerinden okuduğum kadarıyla.

doğum öncesi akıntı olabilir 38 haftayı geçmişseniz bence daha çok bebek hareketlerini takip edin,daha sık doktora görünmen gerekiyor artık.

sıklık derken 3-4 günde bir çağırması lazım doktorun.40 41 haftada yapılaması lazım en geç.sancıyı beklemenmi gerekiyor normalmi yapacaksın.

sıklık derken 3-4 günde bir çağırması lazım doktorun.40 41 haftada yapılaması lazım en geç.sancıyı beklemenmi gerekiyor normalmi yapacaksın.

normal doğum yapacağım doktor haftada bir kontrole çağırıyor sancın geldiğinde gel dedi gelmezse sancım 41 haftaya kadar bekleyecekmişiz

verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum hepinize oğlumu bi an önce kucağıma almak istiyorum çok sabırsızlanıyorum bu arada hala sancım yok beklemekteyim

sancı gelmeden doktorun rahim açıklığına bakması lazım kontrolde,belki sancı gelmez bazılarında olmuyor çünkü,normal doğum yapacaksanız bol bol yürüyün derler ki bebek aşağı insin daha da.hareketlerini dinle bu çok önemli,valla ben ilk oğlanda gün içinde dürterdim kıpırdamazsa karnımı :) ne yapayım korkardım.

sancı gelmeden doktorun rahim açıklığına bakması lazım kontrolde,belki sancı gelmez bazılarında olmuyor çünkü,normal doğum yapacaksanız bol bol yürüyün derler ki bebek aşağı insin daha da.hareketlerini dinle bu çok önemli,valla ben ilk oğlanda gün içinde dürterdim kıpırdamazsa karnımı :) ne yapayım korkardım.

doktor rahim açıklığına her seferinde bakıyor ama 1 cm bile açıklık yok normal doğum yapacam herkes bol bol yürü diyo ama benim bacaklarım çok ağrıyo yürümekte zorlanıyorum iki büklüm yürüyorum cnm

Back
X