Kahverengi kanama yardım edin

Eminebeyza12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
43
3
20
Arkadaşlar bu iki gündür az akıntı şeklinde kahverengi kanamam var acile gittim enfeksiyona bağlı olduğu söyleniyor bugün de az bı şey geldi kahverengi akıntı tatil nedeniyle doktorumda yok ne yapacağım bilmiyorum yardım edin lütfen

Ben hamileyken de kahverengi kırmızı arasında koyu renkli kanamam olmuştu. Direkt progestan fitil baslamisti bana. Hatta bir süre sonra tekrar oldu bu sefer iğnesini vurdurmustu. Kanama alanının durumuna falan baktılar mi? Kalp atışı, bebeğin durumu ne durumda?

Hayır sadece kan ve idrar değerlerine bakıp gönderdiler diğer gebeligimde de böyle oldu sürekli bı ayağım hastanedeydi

Hayır sadece kan ve idrar değerlerine bakıp gönderdiler diğer gebeligimde de böyle oldu sürekli bı ayağım hastanedeydi
Gece gece felaket tellalligi yapmak istemiyorum. Lütfen beni yanlış da anlamayın. Sadece tecrübelerimi aktarıyorum. Gebelikte kanama rengi ne olursa olsun dikkate alınması gerekir.. genelde koyu renkli kanamalar sorun teşkil etmiyor diye biliniyor ama yine de bebeğin ve kanama alanının durumunun kontrol edilmesi gerekir. İmkanınız varsa farklı bir hastaneye gidin derim. Çünkü benzer bir gebelik öykünüz daha var.

Biliyorum ama bulunduğum konumda bı hastane tek var başka yerede gidemiyorum malum 29 Ekim olduğu için doktor yok acilde bı serum verip gönderiyor

Kaç haftalık hamilesiniz? Enfeksiyon değeriniz kaç? Enfeksiyonu lütfen ihmal etmeyin

Öncelikle gecmis olsun.
Sakin olun. Stres yapmayin dinlenin uzanin kalkmayin.
Agri sanci kirmizi kanama yoksa rahat olun.
Ben magnezyum mu öneriyorum. Bana cok iyi gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…