Kahverengi kanama, pozitif test.

thegoldblank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
94
67
88
29
Arkadaşlar reglim düne kadar 3 gün gecikmişti, dün test yaptım silik çizgiyi gördüm.
Bugünde sabah test yaptım ve silik çizgiyi gördüm.
Yalnız birden kırmızı kartı yedim sandım ped koydum, akşam eve geldiğimde ise ped kahverengiydi, kıvamı su gibi olan ve sirke gibi kokan bir sıvıdan söz ediyorum.. biraz pıhtı da vardı. Şimdi hala damla damla devam ediyor.. kırmızıya dönmedi hala kahverengi. ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum hep kırmızı olurdu.
Ne düşünüyorsunuz sizce şuan yaşadığım şeyin bi açıklaması var mı?

Arkadaşlar reglim düne kadar 3 gün gecikmişti, dün test yaptım silik çizgiyi gördüm.
Bugünde sabah test yaptım ve silik çizgiyi gördüm.
Yalnız birden kırmızı kartı yedim sandım ped koydum, akşam eve geldiğimde ise ped kahverengiydi, kıvamı su gibi olan ve sirke gibi kokan bir sıvıdan söz ediyorum.. biraz pıhtı da vardı. Şimdi hala damla damla devam ediyor.. kırmızıya dönmedi hala kahverengi. ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum hep kırmızı olurdu.
Ne düşünüyorsunuz sizce şuan yaşadığım şeyin bi açıklaması var mı?
Yerleşme kanaması bebeğiniz yer yapıyo kendine gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🤗

yerleşme kanaması değil sanırım, ara ara kırmızıları da görmeye başladım ve devam ediyor bu durum..
Canım yerleşme kanaması zaten kahverengi renk ve sonrası kanama olur biraz normal yani yine de kan testine git değerlerini öğren derim

Canım yerleşme kanaması zaten kahverengi renk ve sonrası kanama olur biraz normal yani yine de kan testine git değerlerini öğren derim
Umutlandırdınız beni tekrarr... :) bilmiyorum cok umutlanmak istemiyodum cunku kanamam fazlalasarak devam ediyo..
yerlesme kanaması dedikleri az oluyomus duyduguma göre?

Umutlandırdınız beni tekrarr... :) bilmiyorum cok umutlanmak istemiyodum cunku kanamam fazlalasarak devam ediyo..
yerlesme kanaması dedikleri az oluyomus duyduguma göre?
Benim.arkadsim bir hafta sürdü canım doktor takibindeydi ama o bnce sende zaman kaybetme den git (:

KIZLAR BİŞEY SORCAM pazar gunum adet gunumdu benım aksama azcıklekelenme oldu dun de oglen kahverengı pembemsı lekelenme oldu sabah kalktgımda adet agrım vardı az sancı gıbı normalde bugun sokmm gerekıyodu ama cok az bı kanama oldu suan da oyle sizce yerlesme olablırmı acaba

Back
X