Kahverengi cizgi

papatyafaliii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
85
11
36
Kizlar cok karisik bi durum var. Kendim cozemiyorum belki bana yardimci olabilirsiniz. 4 Aralik 2014 te iliskiye girdim. Korunduk.
13 Aralik yumurtlama gunumdu. Yumurtlama oldu.
17 Aralik ta tuvalete 2 damla devami gelmeyen pembe kan geldi.
20 Aralikta gebelik testi yapip negatif cikti
30 Aralik adet oldum.
4 Araliktan ber hic iliskim olmadi. Fakat formda okudugum seyler kafami bulandirdi. Moralim bozuldu cok. 4 5 ay adet gorupte 4 aylik hamile oldugunu ogrenenler varmis. Adet kivamim normal 3 gun cok oluyorum 4 gunden sonra azaliyo 7 gun suruyo. Iliskimden sonra hep adet oldum. Fakat karnim cok sis. Ve sadece 2 ay icinde oldu bu. Kilodan mi bilmiyorum ama cinsel organimin 3 parmak yukarsindan sislik basliyo gobek deligimin altinda sislik bitiyo. Hamile gibi hissediyorum kendimi. Hesaplama yaptim hamile olsam 3. Ayima girmis oluyodum. Kafayi mi bozdum bilmiyorum ya kafam alak bullak
Ayrica adetim 3 gun ger geri atmaya basladi 30 undan sonra 27 24 ve 21 inde adet oldum en son. Subat 21 de adet oldum. Yumurtlama akintim filan geldi. Martin 4 unde merak edip gebelik testi yaptim negatif cikti. FAKAT GOBEK DELIGIMDEN ASAGIYA INEN KAHVERENGI CIZGI VAR PSIKOLOJIK MI BU

canım bence hepsi psikolojik burada yazılanları okudukça benim de kafam bulanıo psikolojim bozuluo ama tutamıyorum kendimi.. göbek deliğinden aşağıya inen kahverengi çizgiye gelince benim hep var canım.. hamile değilim evlendikten sonra dikkat ettim ben de.. çok belirgin değil ama yine de var.. canını sıkma böle yaptıkça olacağı varsa da olmuo

Haklisin canim ya. Surekli kendimi dinlemekten bunaldim artik. Iliskiden 3 ay sonra yaptim bide testi aninda cikmasi lazimdi pozitif ama negatif cikti

papatyafaliii .!.:
Haklisin canim ya. Surekli kendimi dinlemekten bunaldim artik. Iliskiden 3 ay sonra yaptim bide testi aninda cikmasi lazimdi pozitif ama negatif cikti
Cnm sen cok takmissin guzelim burasi yararli bi forum ama bazen bizi kotu etkileyebilio kendimizce kararlar almali kafamizi dagitmaliuiz bole giderse biz de sagligimizdan olucaz.. Allah buyuk vakti zamani vardir..uzulme hic.. Bu arada hamile de degilsin artk kabullen cnm olsa cikardi..

Evet canim ya resmen kendimi kaybediyorum. Beynim daraldi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…