kahverengi akintim var korkuyorum:(

ultrags

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
23
0
arkadslar araniza bugun katildim bende 5+6 gunluk hamileyim fakat iki haftadir kahverengi akintim var dr gidiom bisey demio testler yapildiultrsaonla bakildi normal degil dio ama suna cok erekn bi gebelik dio sadece beklemek lazim dedi gecen sene 5 haftalik bi dusugum gene oldu oda gelismayne gebelikti cok korkuyorum melegimin beni birakmasindan dr surekli dinlencen sivi tuketcen dedi onun dedigini yapiom 3gun once gittim kan testi verdim sonuclarini pzt alcam dr sorduk normalmi die gecer dio ama dun aksam ve bugun nezman idrara gitsem kahverengi akintim devam edio tek tesellim sancimin olmamasi arada karamp seklinde sancim oluyor ltfen yardim edin aranizda benim gibi sikayetleri olan varmi korkuyorum melegim beni birakmsin

korkma canım benim sakır sakır kanamam oldu bebegim bırakmadı beni dinlen bol su ic Allaha sıgın

benim 10 haftalıkken kanamam ve arkasından kahverengi akıntım oldu doktorum bana kahverengi akıntıdan korkma dedi progesteron kullandım ve bol su içip dinlenerek atlattım

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

Arkadslar tsk ederım azda olsa yuregıme su serptınız bende sureklı yatıom ıs falan yapmıom su fazla ıcmıodum ama artık gunde 2 lt ıcıcem ınseallah bende bebegımı sag saglım kucagıma alırım allah razı olsun

arkadslar araniza bugun katildim bende 5+6 gunluk hamileyim fakat iki haftadir kahverengi akintim var dr gidiom bisey demio testler yapildiultrsaonla bakildi normal degil dio ama suna cok erekn bi gebelik dio sadece beklemek lazim dedi gecen sene 5 haftalik bi dusugum gene oldu oda gelismayne gebelikti cok korkuyorum melegimin beni birakmasindan dr surekli dinlencen sivi tuketcen dedi onun dedigini yapiom 3gun once gittim kan testi verdim sonuclarini pzt alcam dr sorduk normalmi die gecer dio ama dun aksam ve bugun nezman idrara gitsem kahverengi akintim devam edio tek tesellim sancimin olmamasi arada karamp seklinde sancim oluyor ltfen yardim edin aranizda benim gibi sikayetleri olan varmi korkuyorum melegim beni birakmsin

canım şuan ne durumdasın geçti mi akıntılarn?

güzelim iki hamileliğimde de kahverengi kanamam oldu doktora nedenini sorduğumda bebek düşecem diye alarm veriyor dedi progestron başladı ve 12 haftaya kadar tuvalet ihtiyacı dışında hiç kalkmadım Allaha şükür ilk bebeğim 3 yaşında diğeri de 12 haftalık karnımda kanamam durdu risk bitti kanamayla bebek düşmüyor fakat vucudumuz mesaj gönderiyor kendimizi fazla yormamamız için moralini bozma bol bol yat dinlen doktorunada progestronu hatırlat kullanmam için çok faydası oluyor...

benim 3. ayım bitene kadar ara ara kahverengi akıntım oldu. progestan kullandım günde 3 kez.
ama 3. aydan sonra geçti. doktorum korkulacak bir durum olmadığını fakat dinlenmem, kendimi yormamam gerektiğini söyledi.
sen yapman gerekenleri yap, sonra da Allah'a dua et canım. birşey olmaz Allah'ın izniyle...

X