Kahverengi akıntım var. Akıntım hep oluyordu fakat renkli olmuyordu. Sebebi ne olabilir?

mimi95

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
57
19
8
29
Merhaba öncelikle sağlıklı günler dilerim. Benim kendimi bildim bileli ara ara akıntım olurdu. Günlük ped kullanmadan gezemem zaten. Ama 3 gündür koyu renk bir akıntım başladı. Reglime 12 gün var. Bunun sebebi ne olabilir? Ya da bir gebelik söz konusu olabilir mi?

merhaba canm yumurtalama Ola bilir regle 12gün var Hemde başka bişey aklma gelmedi hamilelik düşünüyosanız bu 3 4hgünü değerlendir derim belki gec yumurtlama felan olmuşdur

Hiç olmazdı bende ama ilk kez başıma geliyor
benmde bu ay ilk defa başıma geldi ve 2gün sonra testle yumurtladığımı bildim ya yakınsındır veya yuçurtladın canm

Gebelik belirtisi mi yani
Hamile kalma şansı yüksek olangünler canm yani Yumurta çatlıyo
Şeffak Kırmızı veya kahve 6 7damla gibi bişey olması lazm bende öyleydi

adetlerin düzenlimi canm ?

2 gün fln gecikir anca çok değil. Düzenli denebilir
bendede aynı şekilde canm İnşAllah Hamiş kalırız bu ay Qebelik düşünüyosanız değerlendirin bu 3 4 günü benmde ilk defa başıma geldi ve korktum benimde adetime 14 gün varken Geldiydi ben ovülasyon testi aldm baktm 2 gün sonra yumurtlamam oldu Şu anda bekleme aşamasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…