kahverengi akıntım oldu bugun cok canım sıkıldı

peki kızlar koyu renk akıntısı olanların suresi ne kadar suruyordu ?? benim dun oglen basladı daha acık renkti şimdi iyice koyulastı ve hafif hafif devam ediyor ama kesinlikle pembelik ya da kırmızılık yok. kahverengi ipler gibi :KK43:(

bende 14.haftadayım hamıle kaldımdan berı bı akıntı var kokulu ama sarı bısey anlamıorum crınone kullandıgın ıcın olaılır dedı dr ama bırakalı ıkı hafta old hala var akıntı bıras canımı sıkıor 5eylulde dr a gıdıcem bakalım ne dıycek :S

Kahverengi lekelenmelerin çeşitli nedenleri olabiliyor.Gereken önlemlerin hepsini alıp en önemlisi BOL SU İÇ en az 3 litre su içerek yat Dr una da danış bence bu günleri atlatana kadar.Ben de 13 haftalık hamileyken kahverengi akıntım oldu.ilk başta çok korktum çünkü ilk gebeliğimde 1.5 aylıkken kahverengi akıntı ile başlayan düşük hikayem olmuştu.Ancak Dr a gittiğimde bebeğimin kalbi atıyordu ve 2 gün sonra lekelenme durdu.bol bol su içtim yattım .şu anda diğer kontrol günümü bekliyorum.Umarım bütün hamile arkadaşlar bebeklerine sağ sağlıklı kavuşsun:Saruboceq:.

Canım sen içini ferah tut benimde kahverengi akıntım olmuştu bu normal birşey bazı insanlarda görülebiliyor yerleşme kanaması bebeğin yapışıyor sana iyice annesi sıkma canını

sagolun kızlar hepiniz insanın yalnız olmadıgını hissetmesi boyle gunlerde cok guzel. allah razı olsun. bugun biraz daha kırmızı kahve arası olmaya ve kan kokmaya basladı. doktorumla tekrar gorustum. progestan ı gunde 3 tane iciyordum 3 * 2 ser iç dedi.. artık hayırlısı inş küçüğüm bırakmaz beni...

merhabalar korkma kahverengi lekeler olan şeyler bende 6, haftamda başladı ara ara gelmeye devam etti şimdi çok şükür bişeyim yok.ama kasıklarımda çok ağrı var.doktor tehlikemin devam ettiğini söylüyor şu ana 11.hatadayım yatıyorum ve bol bol su içiyorum.ilk bebeğimde 2 aylıkken lekelenmelerim başladı 3 gün sürdü doktora gittiğimde kalbi durmuştu çok üzüldüm.neyseki allah tekrar nasip etti ama yinede korkuyorum tekrar kaybetmekten.kasıklardaki ağrının sebabini bilen varmı acaba..........

üzüldüm canım ya umarım bu bebeğini hayırlısıyla dunyaya getirirsin.. bana doktorum yat demedi.. agır iş yapma dikkatlli ol dedi, benim doktor dusecekse duser saglıklı bebek dusmez, saglıksız bebek tutunamaz diyor hep.. tabii allah korusun inş saglıklıdır miniklerimiz...

X