kahverengi akıntım oldu bugun cok canım sıkıldı

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
benneyaptımki kızlarr, 6 haftalık hamileyim cok acık kahverengi sütlü kahve gibi bir kac damla akıntım geldi bugun.. cok tedirgin oldum doktor da progestan verdi.. birsey olmaz di mi kusuma ? benim gibi akıntısı olan var mı, ya da akıntı ve kanamadan sonra ilk uc ayı atlatmıs olanınız ? ne olur azıcık moral verin cok uzuldum..

canım ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar var, içini ferah tut, bol bol dinlen, ağır iş yapma, bebeğine de kendine iyi bak. doktor kontrollerini ihmal etme, hayırlısıyla alırsın inşallah bebeşini kucağına

Bende aynı senin gibi 5 ya da 6 ncı haftada kahverengi lekelenme yaşamıştım ve aynen senin gibi doktor progestan vermişti..Kasıklarımda ağrıda vardı benim,bol bol ayaklarımı duvara yaslayıp dinlenmiştim ve başka bir sorun olmamıştı ilerleyen zamanlarda canım.Sende içini ferah tut,bol bol dinlen hiçbirşeycik olmaz bebişine..

benim patronumda 9 haftalık hamile onunda lekelenmeleri oldu bi kaç gün progestan kullanıyor sen iyice dinlen yorma kendini

Gecmis olsun canim merak etme boyle sorun yasayan arkadaslarim oldu ama bebisleri genede tutundu.Bebek yerlesirkende boyle kanamalar olabiliyormus sen gene de dikkat et bol bol dinlen kendini yorma.Allah kucagina almayi nasip etsin

sagolun kızlar ben biraz fazla hareketliyim daha dikkatli olmam lazım herhalde. fazla tez canlı olmamak lazım :) sessiz fırtına sen hayırlısıyla aldın di mi bebişi kucagına

canım kanamadan sonra 3.ayı atlatmama sayılı gunler kaldı. su an 12+2 yım. 13.haftaya gırdıgımde ılk 3 ayı atlatmıs olucam. kanamam 6.haftada oldu. su an ayaklarının altına yastık koyup yat dınlen bol su ıc ve agır kaldırıp bı yere uzanma. doktor ılac verdıyse kullan. ve stres yapma. bebısler bazen boyle nazlı oluyor ıste...

hadi zeynepçim hayırlısıyla sen de tamamla ilk uc ayı da hamileligini de. cok sagol cevabın icin daha cok dikkat edecegim kendime ..

Ben de iki aydır yatıyorum diyebilirim. 5. haftalarda kanama oldu. Progestan içtim ve yattım. Bir haftadır k.rengi lekelenme vardı, iki gün önce de pembemsi bir akıntı. Doktoruma gittim. Bebeğimin kalbi her zamanki gibi atıyor ve içeride spor yapıyor sanki, kıpır kıpır. MAAŞALLAH! Ama doktor kesenin altında kanama gördü yine. Bir hafta rapor verdi. Yatıp dinleneceksin dedi. Bugün bir iğne yaptırdım iki gün sonra da tekrar progestana başlayacağım. Doktorum bu eski kanama bir şey olmaz dedi. Taze kırmızı kan gelmedikçe sorun yokmuş. ınşallah da olmaz bundan sonra. Bugün 10+2 bitti. ışe ara verdim bir hafta daha yatacağım.

Bol bol su iç. ıki litreden fazla.

Sakın yorma kendini. Zorlayıcı hareketler yapma.

Kendini üzme. Güldüğüm zamanlarda bebeğimi hissedebiliyorum (Ya a ben öyle sanıyorum.)

Ve ilk haftalarda bu lekeler normal.

Doktorunu ihmal etme, mutlaka danış.

Rabb'im sağlıklı bebekler nasip etsin.

edebiyatcı sana da gecmiş olsun. hayırlısıyla atlatalım su riski donemleri inşallah ? işte doktor 15 gun sonra yine cagırdı. bursadaymıssın sen de kime gidiyorsun ?

sagolun kızlar ben biraz fazla hareketliyim daha dikkatli olmam lazım herhalde. fazla tez canlı olmamak lazım :) sessiz fırtına sen hayırlısıyla aldın di mi bebişi kucagına
Aldım canım,5,5 yaşında bir cimcimem var:) Sende kucağına alırsın,kocaman yaşlarını görürsün Allah'ın izniyle.Dediğim gibi ayaklaını yüksek bir yere koy,ve bol bol dinlen..

Allah bagıslasın sessiz fırtına darısı başımıza inşallah.. hehe cok sagol valla simdi zaten kocaman bir yastıgın ustune uzattım bacaklarımı oyle oturuyorum.:))

canım hiç endişelenme aynısını bende yaşadım kahverengi kanamalarım ara ara oldu burdaki doktorum progestan verdi kullandım ankaradaki doktorum açık kırmız renkli bir kanaman olmadığı sürece endişeleme dedi tabii bu arda günlük işlerim hariç hiçbişi yapmadım istirat ettim şimdi 22.haftamdayım evelallah hiçbişi olmaz korkma cnm bir rivayete göre erkek bebeklerde bu kahverengi kanamalar oluyomuş oğlun olucaktır ondandır:)allaha emanet ol

canım stres yapma bu dediğim çok zor biliyorum ama bebeğin için.bendede oldu canım aynı şey üstelik bazen pembeye döndü doktor banada progestan verdi ve kesin istirahat.bol bol su iç dedi birde.sakin olmaya çalış.sakın ters hareketlerde bulunma canım dikkatli ol.

X